Întreaga lume continuă să urmărească cazului despre lupta lui Britney Spears pentru libertatea sa. După prestația scandaloasă a cântăreței în instanță, în care a cerut să-și scoată tatăl din funcția de tutore, mai multe vedete de la Hollywood au declarat că o sprijină pe Britney Spears. Una dintre ele este Madonna.

Aceasta a postat, în sprijinul lui Spears, o poveste pe Instagram. Ea a împărtășit o poză în care e îmbrăcată într-un tricou cu numele lui Britney și a cerut să i restituie, în cele din urmă, libertatea.

Dă-i femeii înapoi viața ei! Sclavia a fost abolită cu mult timp în urmă! Moarte patriarhului lacom care a tratat femeile în acest fel de secole. Aceasta este o încălcare a drepturilor omului. Britney, vom face tot posibilul să te scoatem din închisoare!” a scris Maddona.

Vă amintim că în timpul discursului său în fața instanței, Britney Spears a vorbit despre faptul că a fost agresată de către tatăl ei și de membrii echipei sale. 

Tatăl meu și toți cei din echipa lui  trebuie să meargă la închisoare” a spus Britney.

După acest discurs zgomotos, avocatul tatălui lui Spears a spus că: „clientului său îi pare sincer rău că fiica sa suferea atât de mult.” De asemenea, el a anunțat că Jamie o iubește foarte mult pe Britney și îi este dor de ea.

Sursa: spletnik.ru

Distribuie articolul: