Mare eveniment în familia Andra-Cătălin Măruță! Fetița lor, Eva, a împlinit patru ani, iar părinții micuței i-au transmis mesaje emoționante prin intermediul rețelelor sociale.

Eva Măruță este o domnișoară simpatică, care tocmai a împlinit patru anișori. Andra și-a dezvăluit emoțiile pe care le trăiește și a felicitat-o pe fetiță pe rețelele sociale: „De patru ani suntem patru! Îngerașul nostru cu cârlionți a venit sa întregească echipa, să ne învețe pe toți că putem iubi mai mult! E o soră dulce pentru David și o scumpete de fiică pentru noi. La mulți ani, Eva!”.

Ulterior, artista a mai publicat câteva fotografii cu micuța, adăugând: „De ziua ta, îți dorim să râzi în fiecare zi, să speri, să iubești, să lupți, să nu renunți niciodată la visele tale. Eva mea dragă, doar când vei fi mamă vei putea înțelege cât de mult pot să te iubesc! La mulți ani!”

Mesajul transmis de Cătălin Măruță este mai amuzant, dar la fel de emoționant:

„Eva împlinește patru ani! Îi mulțumesc că m-a învățat toate prințesele, toate nuanțele de roz, toate felurile de fundițe, că mă topește cu o singură privire. M-a făcut un om mai bun, mai întreg. Te iubesc, îngeraș!”

Eva Măruță a fost felicitată și de cei care o urmăresc pe Instagram, pentru că da, la cei patru anișori, fetița are peste 82 mii de fani.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Xenia Deli a dat o petrecere de zile mari la piscină! Anastasia a împlinit 1 anișor! (Video)