Nu doar femeile au probleme în a-și exprima dorințele în ceea ce privește sexul. Potrivit unui sondaj realizat de site-ul galtime.com, bărbații au și ei fantezii ascunse sau doleanțe pe care, din diverse motive, se tem să le spună cu voce tare iubitelor lor.

Iată care sunt acestea.

Dans în poală 
Bărbații sunt fascinați de trupul iubitei. Și, chiar dacă acesta nu este ca al unei dansatoare profesioniste din cluburi, ei nu ar zice nu unui dans în poală, în intimitatea casei voastre. Creaturi vizuale prin definiție, bărbații visează la mișcări lascive din partea iubitelor lor.

Să preiei frâiele
Fă-i o surpriză când ajunge acasă, după o zi obositoare de muncă. Întâmpină-l cu un sărut pasional și trage-l spre dormitor. Cât ar fi de obosit, nu va zice nu unui asemenea tratament.

Sinceritate
Cuvintele „Fie” sau „Bine” sunt foarte confuze pentru bărbați. Ei nu știu dacă înseamnă chiar „Bine” sau de fapt înseamnă „Nu-mi convine, dar merg pe mâna ta!”. Onestitatea este foarte importantă într-o relație și ajută la întărirea încrederii reciproce.

 Mai multe complimente

Egoul bărbaților este destul de fragil. Așa că nu strică să-l complimentezi din când în când. Să-i spui cât este de sexy, cât de mult îți plac anumite lucruri la el etc. Bărbații vor să știe că sunt doriți. Ei au nevoie de intimitate, nu neapărat în sensul sexual al cuvântului.

Citește și: Semne că este timid și stângaci în pat

Distribuie articolul: