Pe 25 februarie, ora 18:00, spectatorii Teatrului Poetic „Alexei Mateevici”, vor putea urmări spectacolul „Treapta a noua” după  Tom Ziegler. Treapta a 9-a presupune întâlnirea cu cei dragi și obținerea iertării tuturor celor cărora le-ai greșit.

Cum ar putea fi o revedere între o mamă și o fiică, dacă prima fiind alcoolică a părăsit familia, iar a doua  niciodată  n-a știut ce înseamnă dragostea maternă? Vino la teatru și vei afla!

Apropo, procurați  biletul pentru spectacol și aveți la pachet și intrarea gratis la Expoziția de Pictură a artistului plastic Ciprian Antoci.

Bilete ONLINE aici.

Pe 27 februarie, ora 18:00, actorii Anatol Durbală, Olesea Sveclă, Elena Frunze-Hatman și Eugeniu  Prisăcaru renunță la artificii și teatralitate și vă cheamă la o comunicare sinceră și deschisă, prin intermediul spectacolului “Iluzii”!

„Dragostea adevărată nu poate fi decât reciprocă. Dragostea adevărată poate fi și nereciprocă, trebuie, totuși, să existe o constantă în universul ăsta schimbător!” – spune  Ivan Vîrîpaev, autorul piesei.

Haideți să facem echilibru împreună! Vă așteptăm să finalizăm luna februarie cu ce e mai bun!!!

Bilete ONLINE aici.
Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook a Teatrului Poetic „Alexei Mateevici”. Informații despre bilete aflați la casă sau pe iTicket.

Distribuie articolul: