Chiar dacă primăvara s-a afișat abia în calendar, cu siguranță foarte curând ne vor bucura de soare și temperaturi mai ridicate, așacă este timpul să îți faci ordine în garderobă și să scoți la înaintare fustele mini și din stofe ușoare. 

În acest articol vrem să vă povestim de fustele, care se vor purta în această primăvară. Să începem:

Fustele cu decupaje sexy

Decupajele fanteziste au fost preferate în ultima vreme de toată lumea, iar atunci când nu avem parte de petreceri, regulile dispar, așa că putem să purtăm aceste piese extrem de senzuale și fără o ocazie anume.

Fustele plisate

Fustele plisate se întorc în fiecare sezon călduros, dar de data aceasta poți oferi o șansă și celor ce nu sunt midi. Optează pentru cele mai scurte, sunt sexy și te vor face să te simți ca o școlăriță.

Fustele mini

Fustele mini sunt și ele piese extrem de hot, la propriu și la figurat. Pentru că și materialele din piele au cunoscut succesul,  această combinație este cea mai bună la momentul actual. Îndrăznește să alegi culori mai vii.

Fustele din materiale fluide

Materialele fluide le-am tot văzut pe podiumurile de modă, dar și în moda street style, dacă ne amintim cu toții de pijamalele din satin ce făceau furori lunile trecute. Pentru a continua pe aceeași linie, fustele din aceste materiale vor fi văzute peste tot în perioada următoare, pentru că sunt ușor de purtat și versatile.

 

Distribuie articolul: