Top modelul Heidi Klum este foarte mândră de fiica sa, Leni. Adolescenta nu doar i-a moștenit frumusețea ci și marea pasiune – modellingul. Mama și fiica vor apărea pe coperta și paginile revistei Vogue Germany.

Modelul Heidi Klum și-a păstrat cum a putut mai bine viața privată departe de ochii curioșilor, în special când a venit vorba despre copiii săi. Pentru a-i proteja pe Leni, Johan, Henri și Lou, până și fotografiile realizate de paparazzi au fost pixelate.

Mama și fiica pe coperta Vogue

Este un debut absolut, Leni Klum primind binecuvântarea mamei sale. „16 este o vârstă potrivită. Dacă ai dreptul să conduci un automobil, poți să-ți faci un cont de Instagram și să-ți arăți fața. Iar să poți să-ți faci debutul cu o copertă Vogue este un privilegiu imens”, spune Heidi.

Leni a dezvăluit pentru revistă că și-a dorit mereu să se facă model

„A fost o chestiune de timp până să-mi încerc norocul de a deveni model. Prima ofertă am primit-o pe când aveam 12-13 ani, de la un brand de haine pe care îl adoram. Am implorat-o pe mama, dar nu mi-a permis. Acum înțeleg că ar fi fost prea devreme să încep atunci”, spune Leni.

De asemenea, tânăra a mărturisit că în viața de zi cu zi adoptă un stil minimalist, nu este o împătimită a brandurilor mari și că are un dressing modest, o bună parte fiind compus din tricouri, pantaloni și sacouri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Heidi Klum (@heidiklum)

Foto: Vogue.com, Instagram

Vezi și: Cum arată vila de lux a supermodelului Heidi Klum. Casa din LA valorează 10 milioane de dolari (Galerie foto)

Distribuie articolul: