Nicole Cherry este una dintre cele mai remarcabile mămici care au fost prezentate în studioul Fresh de către Unica. La doar 25 de ani, cântăreața se poate mândri atât cu o carieră muzicală impresionantă, cât și cu o familie minunată. Artista a dezvăluit planurile sale ambițioase de viitor în ceea ce privește cariera, dar și modul în care reușește să își împartă timpul între profesie și familie.

„Sunt mândră de mine că am reușit să fac toate lucrurile pe care mi le-am propus și multe la care nici nu mă gândeam”.

Anul acesta, Nicole Cherry a reorchestrat o parte dintre piesele sale pentru a veni cu o propunere și mai fresh a lor, întrucât la finalul anului va susține un show cu totul și cu totul special, alături de bandul ei. „Va fi cel mai mare show al meu de până acum”, ne-a dezvăluit.

În tot acest timp, Nicole se descoperă și în rolul de mamă. Despre fetița ei, Anastasia, cântăreața ne-a povestit că îi seamănă foarte mult, lucru pe care și l-a și dorit. Solista a vrut ca fetița ei să fie zodia Săgetător, la fel ca ea, și planul i-a reușit.

„Este o mini Cherry și mă bucur. Mi-am dorit ca, fetiță fiind, să aibă caracterul meu. Eu cred că am un caracter care nu m-a doborât de când sunt în această industrie. Am știut de fiecare dată ce vreau și am fost destul de motivată. Cred că o va ajuta foarte mult și pe ea. Simt că are foarte mult de la mama ei”


Deși prioritățile sale s-au reorganizat și timpul pentru ea este din ce în ce mai redus, Nicole nu se plânge. Cântăreața consideră că are un copil minunat și, cu ajutorul familiei și al soțului ei, tânăra reușește să se împartă cu succes între rolul de mamă și cel de artistă.

„Prioritățile mele sunt altele și timpul pentru mine e din ce în ce mai puțin. Dar nu mă plâng. Am un copil minunat și în continuare reușesc să am un echilibru, zic eu, excepțional între viața de mamă și cariera pe care o am. Mai am momente când mă simt obosită, dar îmi iau o zi, două pauză și știi cum îmi revin? Imediat! N-am nevoie de pauze lungi, vacanțe. Mă încarcă două zile”,

În primul an de viață al Anastasiei, părinții lui Nicole au reprezentat un sprijin important pentru ea. În prezent, solista are și o bonă. Deși a avut emoții, artista se simte norocoasă și la acest capitol, mărturisind că Anastasia a legat o relație cu frumoasă cu bona ei.

„În primul an părinții mei au fost acolo și de curând am luat și o bonă. Se înțelege foarte bine cu Anastasia. E un copil iubitor, nu-mi făceam griji. Am avut (emoții – n.red.) pentru că, practic, aduci un om în casa ta. Dar eu sunt un om destul de tolerant. În plus, am zis «Doamne, dă-mi un om după sufletul meu!» și chiar așa s-a întâmplat”

Distribuie articolul: