Unii spun că zodia contează, alții spun că nu. Site-ul Fantasyworld ne spune ce fantezii sexuale au bărbații în funcție de zodie:

Bărbatul Berbec

Să dormi cu el e că și cum ai pași pe un teren mînat: nu știi ce și când ți se poate întâmplă. N-o să-și aștepte partenera să fie gata pentru sex, mereu o ia prin surprindere. Nu-l necăji, mai bine fii gata să livrezi ce-ți cere. Îi plac jocurile pe roluri și joacă dur. Bărbaților Berbec le place să exploreze, așa că fii gata să pășeșți lângă el acolo unde nici o femeie n-a mai pășit!

Bărbatul Taur

Este amantul ideal. Sensibil, înțelegător și atent la dorințele partenerei. Preferă s-o facă încet și lent. Nu va explora poteci nebănuite, dar ce face, face foarte bine. Oferă un sex oral de-a dreptul… luxuriant! Zone erogene: sărută-l și muscă-l încet de spatele gâtului.

Bărbatul Gemeni

Îi place s-o facă cu lumina aprinsă, eventual în față unei oglinzi mari. Știe cum să-și excite imediat partenera, fiindcă știe foarte bine pe ce butoane să apese. Sexul oral nu e punctul sau forțe, dar stăpânește foartr bine alte tipuri de preludiu. Are tendința să fie grăbit și intempestiv, mai mult axat pe propria satisfacție, decât pe a partenerei. Îi va spune partenerei exact ceea ce ea vrea să audă. Zone erogene: sărută-l ușor de-a lungul brațelor.

Bărbatul Rac

Cea mai surprinzătoare tehnică a lui: preludiu fără să se ajute deloc de mâini. Are nevoie de încurajări constante și, dacă le și primește, sexul cu el va fi un deliciu… Poate fi atât răbdător și blând, cât și agresiv, este un maestru al stimulării clitoridiene! Sexul cu el este exact că o călătorie frumoasă, în care abia aștepți să ajungi la o destinație superbă.

Bărbatul Leu

Matură, pur și simplu, cu regulie și convențiile de orice fel. O regulă foarte importantă pentru el: nu-l necăji! Are un apetit enorm pentru sex. Îi plac femeile supuse sexual și sexul oral îl preferă doar atunci când îl primește. Adoră că partenera să arate cât îl apreciază. Zone erogene: cea mai vulnerabilă zona este spatele.

Bărbatul Fecioara

Prea timid să facă primul pas, bărbatul Fecioara își ia, însă, inima în dinți atunci când partenera a făcut primul pas și se instalează rapid cu tot cu pajama la ea acasă. Îi place să vorbească despre ce îi place partenerei să-i facă. Nu e prea bogat în fantezii, însă muncește pe rupte să-și aducă partenera la orgasm. În viață secretă poate fi obsedat de pornografie. Zona erogenă: fesele.

Bărbatul Balanță

Caută experiență adevărată, nu doar o tăvăleală pe cearșaf. Este voyeur și are o parte perversă în el. Îi place sexul în trei și vrea că răbdarea să-i fie răsplătită cum se cuvine. Îi plac femeile foarte bine îmbrăcate, cu părul lung. Zone erogene: spatele și fesele, mai ales când simte sănii partenerei pe ele.

Bărbatul Scorpion

Un animal care face sex până la epuizare. Îi plac mușcăturile, îi place să suga și e un profesionist al sexului oral. Are și înclinații sado-maso, așa că s-ar putea să-i placă inclusiv ciupiturile. Îi place și sexul în apă, dar preferă mesele solide de lemn și în general suprafețele țări, care opun rezistență, dar acoperite de lenjerie din satin. Zonele erogene: zona genitală.

Bărbatul Săgetător

Sexul cu el e o experiență foarte intensă. E profesionistul masajului erotic – atât manul, cât și oral –  și va fi primul care va propune schimbarea poziției în timpul sexului. Limba lui e un adevărat instrument al plăcerii. Zone erogene: șoldurile. Îi place să admire coapsele unei femei și să facă sex cu ea când poartă dresuri.

Bărbatul Capricorn

Da tot ce are mai bun în el când vine vorba de sex. Își planifică toate mișcările și preferă femeile care știu bine ce le place în pat și el e gata oricând, la picioarele dorințelor partenerei sale. Este bărbatul care își va reține orgasmul până în clipă în care își face mai întâi partenera să țipe de plăcere. Are cantitatea necesară de stamina pentru un alergător de cursa lungă. Zone erogene: zona lombară, masează-l ușor, apoi urcă încet, în sus, pe șira spinării.

Bărbatul Vărsător

Niciodată nu-și tratează partenera că un obiect sexual și îi plac varietățile de preludii înainte de contactul propriu zis. O dată ce-și pornește motoarele, se simte eliberat și inventiv și își va conduce cu multă imaginație partenera către climax. O femeie care știe ce vrea va fi foarte fericită să facă sex cu bărbatul Vărsător. De obicei furnizează două orgasme la rând: unul oral, altul prin penetrare vaginală. Zonele erogene: Îi place să-i atingi gleznele. Atenție: un Vărsător pervers are înclinații sadice și nu acceptă refuz!

Bărbatul Pești

Preia controlul partidei, dacă nu primește semnale clare în acest sens. Nu are nici un fel de restricțîi când vine vorba de sex, nici legale, nici morale și-i plac partenerele cu apetit sexual enorm. Îi place sexul în scaun. Devine dependent de absolut orice ii da plăcere și-l face să se elibereze. Zone erogene: masajul și mangaiatul picioarelor.

Sursa

Distribuie articolul: