Bruno Vassari este prima linie dermato-cosmetică profesională din Republică Moldova pentru îngrijire corporală și faciala ce a integrat în produsele sale Vinoterapia – extract din sâmbure de strugure, ce are la bază rezultatul cercetărilor riguroase și al inovațiilor de prestigiu în domeniul esteticii.

 

Astfel a fost create linia de îngrijire Kianty Experience de la Bruno Vassari, ce conține produse profesionale îmbogățite cu extract de struguri, oilgoelemnte, vitamine și agenți de hidratare. Extractul de struguri au un conținut ridicat în polifenoli ce asigură o acțiune anti-age și anti radicali liberi.

 

E bine să știm că atunci când vine vorba de îngrijirile antirid, strugurii sunt bine poziționați în ierarhia ingredientelor. Semințele lor sunt foarte eficace împotrivă îmbătrânirii și luptă împotrivă

Vinoterapie implică efectele benefice ale produselor derivate din struguri. Ingredientul secret este polifenolul din boabele de struguri, cunoscut că un dușman al radicalilor liberi, implicați în procesul de îmbătrânire.

colaj kianty

În timp ce mulți dintre noi nu am auzit de acest termen în șine și suntem doar consumatori de struguri ordinari, Bruno Vassari a înțeles utilizarea acestora încă din antichitate în diverse procedure de înfrumusețare și datorită noilor tehnologii a reușit să înglobeze vinoterapia în produse de excepție care te așteaptă să le testezi puterea!

P