Cel mai așteptat eveniment fashion al toamnei va avea loc în acest weekend, pe 21-22 septembrie. MOLDOVA FASHION DAYS 2019 va străluci prin stil, rafinament, bun gust și orginalitate pe metru pătrat. Gazda evenimentului este cel mai mare showroom Jaguar Land Rover din Europa.

Peste 30 de designeri autohtoni reuniți sub brandul unic Din Inimă, își vor etala creațiile vestimentare inedite recent scoase din ateliere.

Ediția din această toamnă, Moldova Fashion Days aduce în atenția publicului larg tendințele sezonului toamnă – iarnă 2019, în materie de culori, țesături, imprimeuri, texturi, ș.a.

Pe 21 septembrie vom da start prezentărilor de modă. Iată care sunt designerii din prima zi de Moldova Fashion Days.

Fashion show-ul va continua pe 22 septembrie cu cele mai noi colecții semnate de designerii noștri dragi. 

Moldova Fashion Days este un eveniment bianual de promovare a industriei fashion din Republica Moldova. Motto-ul principal Moldova Fashion Days este “See Now, Buy Now”. 

Evenimentul este organizat sub egida APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și este susținut de partenerii strategicii USAID, Suedia și UK aid. Partenerul premium pentru logistică și fundraising al MFD este Berlizzo BTL Agency.