Sarcina este una dintre cele mai deosebite și frumoase perioade din viața unei femei. Se spune că în această perioadă corpul femeii este în forma perfectă. Indiferent de kilogramele care se adună trebuie să ne bucurăm de cele 9 luni speciale. 

Showbiz-ul autohton este „bogat” în gravide în această vară, care se bucură cu burtica la soare. Haide-ți să vedem pentru ce costume de baie optează acestea. Prima și cea mai importantă regulă în alegerea unui costum de baie când ești gravidă este comoditatea, iar aici depinde de fiecare femeie în parte, de felul în care se simte cel mai bine.

Cristina Croitoru 

Interpreta a anunțat de curând că așteaptă cel de-al doilea copil. Aceasta s-a distrat la piscină și ales un costum de baie întreg.

Cristina Ceauș 

Interpreta de muzică populară a fost în vacanță la mare și la fel a optat pentru un costum întreg cu umerii dezgoliți și cu volănașe în zona pieptului.

Liudmila Belostecinic 

Prezentatoarea aflată la a treia sarcină a ales și ea un costum de baie întreg, dar cu spatele gol și trebuie să recunoaștem că îi vine perfect, nu-i așa?

Katy Black 

Vloggerița se bucură și ea de acestă frumoasă perioadă și a mers într-o vacanță la mare. Katy a ales un costum de baie din două piese, care îi scoate în evidență burtica.

Daniela Culev 

Designerul urmează să devină mamă pentru a doua oară și se bucură din plin de aceste luni. Daniela optează doar pentru costume de baie din două piese și, zicem noi, că i se potrivesc de minune.

Tu ce alegere ai face?

Sursa foto: Instagram.com 

Distribuie articolul: