Nu este pentru nimeni un secret că atât prințul Harry cât și Meghan Markle iubesc să-și facă cadouri care ascund o semnificație oarecare. Recent în mediul online au fost făcute mai multe declarații despre felul în care Meghan și-a sărbătorit cea de-a 39-a aniversare și ce cadou a primit de la Harry. 

Se pare că Meghan visa, în cinstea aniversării sale, să organizeze o adevărată petrecre împreună cu familia și prietenii săi. Totuși, starea de pandemie i-a cam stricat planurile și, în schimb, Meghan a avut parte de o zi în sânul familiei sale alături de Harry, fiul Archie și mama sa Doria.

Cei 4 au sărbătorit acasă, iar prințul Harry, ajutat de mama lui Meghan Markle a pregătit o cină romatică pentru iubita lui soție. La fel, Doria, în această zi, l-a luat pe Archie în grija sa, ca să le ofere posibilitatea lui Harry și Meghan să aibă parte de timp doar pentru ei.

Bineînțeles că toți se întrebau ce cadou a primit Meghan de la Harry, iată că răspunsul ar putea să-i surprindă pe mulți. Harry a gătit pentru soția lui un tort de ciocolată, i-a cumpărat un nou colier și o fotografie care cel mai probabil le amintește de niște momente însemnante din viața celor doi. Potrivit insiderilor Harry s-a pregătit mult pentru acest eveniment și și-a dorit ca această zi să se întipărească pentru mult timp în memoria lui Meghan.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: