La fel ca și majoritatea artiștilor ruși, Dima Bilan s-a învrednicit, de-a lungul anilor, cu diverse mărci de automobile scumpe. Prima mașină pe care a condus-o a fost un BMW seria 3, iar în prezent, artistul are în posesie un SUV de lux.

Dima Bilan este, în prezent, nu doar un ambasador al brandului Mercedes Benz în Rusia, ci și un client fidel al acestei mărci. Acum, are în posesie un SUV GL 63 AMG de lux, cu 7 locuri, la volanul căruia urcă de cele mai mule ori șoferul său personal – Pavel. O mașină ca aceasta ajunge să coste peste 120 de mii de dolari.

Pentru că se deplasează frecvent, mașina îi este o a doua casă, în care poate dormi, privi filme, repeta piese noi și așa mai departe. 

Вот 😏 первый концерт освоен , жду второй .. #билан #димабилан / Here's a first concert 😏 completed, waiting for a second one .. #Bilan #dimabilan

A post shared by bilanofficial (@bilanofficial) on

„Pentru mine, automobilul este o parte inseparabilă a vieții. Din cauza programului încărcat cu zboruri și mutări, fără mașină nu mă descurc deloc. Totuși, automobilul nu este un fetiș pentru mine, ci în primul rând un mijloc de transport.

La o mașină, apreciez întâi de toate confortul. Da, contează designul, dar și dotarea, pentru că petrec mult timp în salon. Uneori sunt chiar nevoit să dorm în mașină. Pentru mine contează mult și sistemul audio al mașinii, pentru că ascult mereu câte ceva la drum.

Mașina nu este doar o a doua casă, ci și un oficiu pe roți. Recent mi-am luat un Mercedes-Benz GL pe care mi-l doream de mult timp. Sunt de părere că nu poți avea prea multe automobile. Îți poți permite să ai oricât de multe vrei, dacă reprezintă un hobby”, spune Bilan.

Улетаю с чувством, что для того чтобы вспомнить, прочувствовать, отрефлексировать адекватно- нужно время!!! Я хочу приехать без камер к своим друзьям, учителям дорогим, а могу позволить себе только командировку с техникой.. Потому что время..его просто нет! И все хочется успеть и прочувствовать глубоко…! Ничего не успел я….надеюсь получится вернуться в этом году! #билан #димабилан #КБР #КабардиноБалкария / I am flying away with the feeling that to remember, to feel, to reflect with adequacy takes more time!!! I would like to come without cameras to my friends, to my dearest teachers, but I can only afford a trip with recording equipment.. Because I hardly have any time! And I want to catch up with everything and to feel deeper… ! I didn’t have time for anything … I hope to return there this year! #bilan #dimabilan #KBR #KabardinoBalkaria

A post shared by bilanofficial (@bilanofficial) on

Pentru că Moscova e împânzită mereu de ambuteiaje, artistul a decis să se mute în alt apartament.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: