Frigul s-a instalat și cu siguranță deja ți-ai ordonat garderoba de toamnă. Pe lângă cardigane, botine și paltoane ai nevoie și de un accesoriu cool pentru cap. Noi venim cu câteva sugestii care vor fi în vogă în această toamnă. 

Basmalele

Basmalele sau eșarfele nu sunt doar pentru împletiturile de vară. Poți purta basmaua ca o bandană sau o poți lega la barbă. Țesătura va fi aleasă în dependență de temperaturile de afară.

Bereta 

Bereta nu va ieși niciodată din modă. Este acel accesoriu care îți oferă un aer elegant de Paris. Alege una din lână și nu te feri să optezi pentru culori precum bordo sau galben muștar.

Pălărie de tip pescar 

Acest accesoriu a fost adus în atenția fashionistelor de serialul Emily in Paris și de atunci împătimitele de modă nu se mai despart de acest accesoriu. Această pălărie se va asorta de minune cu bijuterii aurii, de exemplu niște cercei masivi.

Șapca de tip baseball

Șapca de acest tip a fost adusă în atenția noastră în acest sezon de Kim Kardashian, care o poartă cu rochii mulate și tocuri și de Gigi Hadid care preferă ținute mai over-size. Șapca este cu siguranță un accesoriu cool, astfel dacă simți că ți se potrivește personalității poart-o cu încredere.

Bereta cu cozoroc 

Acest accesoriu este inspirat de uniformele militarilor și a devenit un trend deja de ani buni. De obicei aceste berete sunt din stofe tari și destul de călduroase, astfel pe lângă faptul că vei fi stilată vei fi și protejată de frig.

Căciula 

Desigur că nu putem încheia acest top fără să nu amintim de clasica căciulă. Acesta poate fi purtată la ținute casual, dacă aveți o ținută mai elegantă atunci e mai bine să optați pentru o beretă. Căciulele pot fi în culori îndrăznețe, dar asigură-te că se potrivește cu formele feței tale.

Foto: Instagram.com

 

Distribuie articolul: