În Chișinău sunt multe săli de conferințe și traininguri. Toate diferă ca stil, capacitate, preț și localizare. Dacă dai la căutare pe google „sală de conferință Chișinău” găsești din start minim 20 de săli, le pui pe listă și începi să suni sau să le vizitezi chiar. Și uite aici începe partea cea mai interesantă a procesului:

Scaunele sunt „îmbrobodite” ca de nuntă, mesele rotunde nu permit o așezare comodă a participanților, iar în loc de pixuri și carnete sala oferă candelabre și lumânări pentru decor. Astfel de săli nu sunt deloc potrivite pentru un eveniment business.

  • Planificarea e una neadaptabilă

Încăpere fie e prea îngustă, fie are coloane chiar în mijlocul sălii în drept cu proiectorul, fie toaleta e chiar lângă scena pe care stă speakerul, fie intrarea e greu de găsit etc. Lista de inconveniențe ar continua…

  • Localizarea e foarte incomodă

Sala se află la marginea orașului sau în curțile blocurilor de locuit. Este incomod de ajuns atât cu automobilul personal, cât și cu transportul public. 

  • Tehnica și mobilierul nu sunt cele mai bune

Proiectorul este uzat și nu mai afișează o imagine clară, de flipchart ți-e frică să te atingi ca să nu-i cadă vreun picior, scaunele sunt murdare și zgârâiate.

Organizând câte 400 de seminare și business-prezentări pe an, SBC a adunat atâtea experiențe de desfășurare a evenimentelor în locații închiriate, încât a decis să construiască propriile săli de conferință, care să răspundă tuturor cerințelor pe care le au.

Școala de Business și Comunicare (SBC.MD) propune acum spre chirie trei săli de conferințe cu capacități diferite.

Iar pe lângă faptul că oferă sălile de conferință în chirie, mai propun și serviciul de suport organizatoric al evenimentelor desfășurate. Ce înseamnă asta:

  • Întâmpinarea și înregistrarea participanților

Cu o oră înainte de eveniment membrii echipei SBC Events vor fi deja la recepție. Ei vor întâmpina participanții, vor verifica listele, vor oferi materiale adiționale. Toate le vor face cu zâmbet și bunăvoie.

  • Pregătirea materialelor necesare

Dacă vreți să oferiți fiecărui participant câte un set de materiale adiționale, asta înseamnă că trebuie să împărțiți prin pachete carnete, pixuri, pliante. Echipa SBC este gata să o facă pentru Dvs. Tot ce trebuie să faceți e să aduceți materialele la oficiul lor.

  • Imprimarea ecusoanelor și a certificatelor de participare

Vor crea chiar ei machetele de ecusoane și certificate, astfel încât să fie adaptate la evenimentul Dvs. Va trebui doar să le confirmați și să oferiți lista cu numele participanților.

  • Comunicarea cu participanții până la și după training

Înainte de eveniment vor suna participanții și le vom aminti despre eveniment. În caz de necesitate le vor trimite momento-uri cu date organizatorice. După eveniment le vor transmite materialele electronice promise la eveniment.

Sediul de bază al echipei SBC se află în centru orașului, pe strada Petru Movilă. În cazul în care vreți să vedeți sălile sau să discutați detalii privind serviciile propuse, sunați la numărul de telefon 079 409 496.