Un adolescent modern trebuie să știe să facă prezentări atractive. Este o abilitate la fel de utilă în ziua de azi ca și cititul sau scrisul. Nu mai menționăm despre notele de la școală. Este evident. Pentru o prezentare bună se vor adăuga cu siguranță cel puțin câteva puncte. Iar dacă adolescentul mai participă la diverse proiecte în afara școlii, atunci crearea prezentărilor nu mai e doar o modalitate de a spori notele, ci un criteriu serios de eligibilitate în cadrul echipei.

Iată câteva istorii de la tinerii care deja au trecut cursul de prezentări pentru adolescenți de la SBC.

Istoria 1. Una din tinere recent ne-a povestit despre cum prezentarea pe care a elaborat-o și a transmis-o împreună cu formularul de participare în cadrul unui concurs din Țările de Jos i-a impresionat atât de mult pe cei juriu că au invitat-o să participe fără a mai trece a doua etapă și convorbirile.

Istoria 2. Un băiat a luat locul întâi în cadrul unui concurs destul de serios în domeniul biologiei datorită faptului că a hotărât nu doar să-și apere proiectul oral pe Zoom, ci să-și mai demonstreze și slide-urile ajutătoare. Povestea amuzat despre cum s-au schimbat la față concurenții atunci când au realizat că prezentarea lui arată mult mai profesionist decât cea a organizatorilor concursului.

Istoria 3. Un alt tânăr a reușit să ajungă la inima fetiței pe care o place prin faptul că i-a propus să creeze o prezentare pentru proiectul școlar împreună.

Argument bonus

Un argument poate nu întocmai convingător pentru părinți, dar totuși existent, este respectul colegilor care apare după ce adolescentul își demonstrează abilitățile. În fiecare grup avem cel puțin un copil care începe lecția entuziasmat de faptul că a fost apreciat de colegii curioși și interesați unde a învățat să facă astfel de șmecherii.

Pe scurt, noul curs începe pe data de 24 august. Detalii despre participare găsiți AICI.

Timp de o săptămână adolescentul va învăța să facă prezentări atractive – poate chiar cele mai bune din școală. Înregistrare la curs.

  • P.S. Detalii despre cel mai apropiat curs:
  • Durată: 5 zile la rând
  • Zile: 24-28 august
  • Orar: 10:00 – 12:00 MSK
  • Preț: €90 sau 1760 MDL
  • Format: online, pe Zoom. Până la 12 participanți, în format real-time.