Ar putea pe bună dreptate să facă parte din armata îngerilor Victoria's Secret grație senzualității formelor ei, însă nu se aventurează cu modelingul și rămâne în industria muzicii. În prima zi de iarnă, Selena Gomez a lansat cel mai nou single la care a muncit în ultimele săptămâni. Surpriză: în videoclipul piesei s-au filmat și câteva modele ale brandului de lenjerie intimă menționat mai sus.

Pe 1 decembrie, Selena Gomez a lansat videoclipul pentru piesa „Hands to Myself”, care va fi inclusă pe noul său album, „Revival”. În videoclip s-au filmat mai mulți reprezentanți din armata îngerilor Victoria’s Secret. Aceștia sunt „veteranii” Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Martha Hunt și Lily Aldridge. Imainea acestora s-a sincronizat perfect cu stilul catchy al piesei.

Îmbrăcate sumar, modelele din videoclp completează perfect stilul piesei. Selena a mărturisit, pe Twitter, că filmările au fost foarte distractive, iar produsul final trădează din plin acest lucru.

Clipul a fost filmat la New York luna trecută, după mai multe repetiții făcute pentru Victoria’s Secret Fashion Show, când modelele menționate mai sus s-au simțit complet pregătite de evoluție.

La doar două zile după lansarea sa pe YouTube, videoclipul a strâns mai mult de 1,1 milioane de vizualizări.

Foto: seventeen.com 

Distribuie articolul: