Pentru cineva luna aprilie va fi foarte generoasă la capitolul dragoste. Iată în ce măsură vor avea parte fiecare dintre semnele zodiacale. 

Până pe 20 aprilie, Venus, planeta iubirii, se află în Pești și ne aduce empatie, generozitate, înțelegere în relațiile de cuplu și de prietenie. Visăm cu ochii deschiși, ne facem planuri, iluzii, promisiuni, avem un entuziasm sentimental nemaipomenit. Mulți dintre cei singuri se pot trezi înamorați peste noapte de ceea ce cred ar corespunde partenerului ideal pe care îl așteaptă de-o viață. După data de 20, Venus intră în Berbec și ne face mai grăbiți și neatenți la dorințele partenerului, mai superficiali și impulsivi, instabili. Jocul seducției ni se pare dintr-o dată ispititor și distractiv, astfel ne putem implica în relații bazate pe atracție fizica mai mult decât pe compatibilitate emoțională.

Berbec

În prima parte a lunii ai o grămadă de dorințe și planuri, iar dacă jumătatea ta nu le importanța pe care o aștepți, se lasă cu scântei. Încearcă nu faci o dramă din orice face (sau nu face) partenerul. După 20 aprilie, planeta iubirii, Venus, intră în Berbec, așa tot ce ține de sentimente și senzualitate devine o preocupare centrală pentru tine. Ești mai drăgăstoasă, mai romantică, iei în calcul flirturi, aventuri sau împăcări. Idilele se pot dovedi sub așteptări, dar nu mai puțin palpitante.

Taur 

Dacă viața sentimentală te-a nemulțumit în ultima perioadă, Luna Nouă din data de 5 și contextul astral general iți oferă curajul de a-ți confrunta partenerul cu un ultimatum. Poți afla cu ocazia asta și el are ceva reproșuri la adresa ta. Puneți în balanță ceea ce unește cu ceea ce dezbină, apoi luați decizia cea mai convenabilă pentru amândoi. Cert este Taurii au o acum pornire greu de controlat de a-și face ordine în viața sentimentală.i

Gemeni

Relațiile sentimentale îți sunt afectate de prezența lui Marte în semnul tău. Ai curaj și te poți desprinde dintr-o situație de cuplu neplăcută sau, dimpotrivă, faci primul pas spre înfiriparea unei noi legături de iubire, mai ales luna asta cunoști mulți oameni interesanți. Unele cupluri vor stagna, sub influența planetelor retrograde, dar sunt și Gemeni care vor primi luna asta, pe nepusă masă, propuneri tentante legate de un viitor în doi.

Rac

Partenerul de viață te poate dezamăgi fară vrea în prima parte a lunii. Așteptările tale nu se regăsesc în acțiunile lui, ceea ce duce la frustrare și tristețe trecătoare. Discutând veți afla ce doriți amândoi pe termen lung, mai ales acum privești lucrurile cu mai multă logică și permisivitate. Atâta timp cât pretențiile tale nu sunt absurde, vei găsi înțelegere din partea lui. Totul este nu rămâi ancorată în trecut, ci te concentrezi asupra momentului prezent.

Leu 

Deși este o lună solicitantă pentru tine, cei dragi iți sunt alaturi și te fac te simți iubită, protejată. Important este nu uiți le întorci acest serviciu. Prin urmare, nu-ți neglija soțul, iubitul, prietenii, altfel vei fi taxată crunt. E o perioadă în care, mai ales dacă te afli la început de relație, e bine ți faci timp pentru voi doi, căci erotismul și gesturile tandre aduc momente intense în cuplu. E și o perioada în care se pot ivi discuții legate de modul în care veți investi o sumă de bani.

Fecioară

Nu ai timp te plictisești luna asta, pentru surprizele nu lipsesc deloc. Poate reapară aproape de tine un iubit din trecut, căruia te gândești -i mai dai o șansă, ori un bărbat cunoscut recent, dar care te atrage mai presus de rațiune și de principii. Te bucuri de intimitate și nu-ți pasă ce cred ceilalți, mai ales după 20 aprilie. Daca ești demult într-o relație, ar fi bine te oprești din când în când din văltoare evenimentelor și asculți ce are partenerul ți transmită. Daca iți dorești un lucru anume de la el, spune-i ferm, nu lasă impresia ți-e totuna!

Balanță

Deși nu merg chiar toate pe roate, motivele de teama și îngrijorare sunt alungate unul câte unul din viață de cuplu. Relația cu partenerul, copiii, părinții se poate consolida. Pentru Balanțele singure, călătoriile sunt de bun augur pe plan sentimental. Drumurile nu te poartă nu neapărat către dragostea vieții, însă cucerești rapid cu farmecul tău și poți alege apoi, în cunoștință de cauză, dacați dorești un flirt, o scurta aventură sau o relație serioasă.

Scorpion

Trăiești clipa pe plan sentimental și mai ales intim. Nu e liniște luna asta la tine-n dormitor, ai un chef nebun de distracție, fară ți pese de viitor! Și pentru cei aflați demult într-o relație aprilie are semne bune. Primești dovezile pe care le aștepți din partea partenerului de viață și micile gesturi te recuceresc, te fac te simți importantă, încrezătoare și împlinită. E liniște și iubire (împărtășită) la tine-n suflet. Starea asta durează cel puțin trei săptămâni, așa ai vreme profiți din plin, poate chiar plecați într-un concediu în doi de câteva zile…

Săgetător

Comunicarea cu partenerul de viață este foarte importantă, mai ales în cazul în care plutesc în aer unele nemulțumiri și reproșuri mai vechi. Acestea pot fi rezolvate acum, când planeta Venus te susține cu un plus de empatie, putere de înțelegere și de iertare. Aprilie e pentru Săgetători o lună excelentă pe plan sentimental, în care dragostea e la ea acasă sub acoperișul lor. Relațiile se consolidează, faci legăminte, simți că ești acolo unde ți-ai dorit mereu să fii.

Capricorn 

Cu cât petreci mai mult timp acasă, departe de muncă și responsabilitățile de la birou, cu atât mai bine pentru viață de cuplu. Riscul e să nu fii suficient de diplomată sau de clară în comunicarea cu partenerul ori să ai pretenții nejustificate și lipsite de înțelegere pentru nevoile lui. Poți fi nevoită să-ți organizezi diferit programul, întrucât apar noi responsabilități legate de familie, de casă. Nu ezita să te lași ajutată și să-ți arați recunoștință, când e cazul!

Vărsător

În luna aprilie Vărsătorii au tendință se întoarcă spre trecut, analizeze ce au greșit în relația de cuplu actuală sau de ce au rămas singuri, dacă povestea lor de dragoste s-a încheiat în lacrimi. Zâmbește, nostalgia nu durează mult! Cineva se poate arăta totalmente cucerit de felul tău de-a fi, iar pentru tine e incitant -i dai voie se apropie și te descopere. Potrivirile dintre voi te pot surprinde și pe tine într-un mod plăcut.

Pești 

Te împarți între speranțe și regrete. Ești optimistă pe de o parte, iar pe de alta ai vrea schimbi unele lucruri, revii asupra unor decizii. ți ordine în gânduri și în sentimente, căci nu există moment mai prielnic pentru asta! Până pe data de 20 aprilie rezolvi prin farmec orice neînțelegere, orice conflict, bătând din palme. Mulți Pești se vor simți iubiți și îndrăgostiți niciodată, iar dacă ești singură, vei atrage iubirea întocmai ca un magnet.

Sursa: Kudika.ro