Interpreta Cătălina Rusu este o mamă fericită, are acasă trei prințese: Melissa, Mia și micuța Selina. Totuși, artista nu se limitează doar la rolul de mamă, dar continuă să bucure publicul cu noi postări și video-uri. Recent aceasta a participat la o ședința foto unde a demonstrat încă o dată că este o femeie în toată frumusețea.

„ Mămică la puterea a treia. Așa mă simt eu după o lună de la nașterea a celei de-a treia fetițe. Fiind mămică a trei prințese adorabile, zilnic sunt 90% mamă și 10% femeie. Abia aștept să reiau abonamentul la sală, dar până atunci mă simt perfect în acest corp, care a purtat și a dat naștere a trei fetițe. Ele mă iubesc așa cum sunt, și pentru ele sunt mereu frumoasă, deoarece sunt mama lor”, a scris interpreta la un video de la ședința foto.

Mulți din urmăritorii săi, au trimis complimente pentru tânăra mămică: „ Cătălina ești un exemplu pentru toate femeile și mamele”, „ Cât de frumoasă și sexy ești”, „ Draga mea ești minunată”.

Cătălina Rusu este interpretă din Moldova. Căsătorită cu omul de afaceri Andrei Croitoru. Aceștia cresc împreună 3 frumuseți, cea mai mică având doar o lună.

Distribuie articolul: