Pe designerul român, Cătălin Botezatu, l-au năpădit câteva gânduri sumbre. După problemele de sănătate pe care le-a avut în ultima perioadă, acesta s-a gândit să-și pună la punct dorințele cu privire la împărțirea averii sale, în cazul în care operația sa pe colon nu ar fi reușit.

Potrivit click.ro, deși creatorul de modă nu a dorit de-a lungul timpului să discute în mod deschis despre averea sa, se pare că ultimele sale cumpene din viață și-au pus amprenta asupra sa. S-a tot vehiculat că acesta ar avea în conturi peste 100 de milioane de euro, totuși designerul nu a vrut niciodată să vorbească de spre banii lui.

Cătălin Botezatu și-a făcut deja testamentul

Cu toate astea, designerul a dezvăluit recent că și-a făcut deja testamentul, iar averea a fost împărţită așa cum a considerat.

„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris.

Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit Viva.

Cătălin Botezatu a fost operat de urgență la colon în Turcia

Se pare că după ce i-a fost depistată tumora, doctorii au decis să-i taie acestuia jumătate de colon. Pe lângă procedura de extirpare a tumorii, Cătălin Botezatu a fost supus și unei proceduri de chimioterapie hipertermica. Conform Cancan, intervenția chirugicală a durat aproximativ șase ore.

 

„Operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermica, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Cătălin e la terapie intensivă acum. Acolo o să petreacă următoarele ore.

Medicii au spus că operația a fost un succes, dar acum el trebuie să se recupereze. Din câte am înțeles, Cătălin este lucid și comunică cu doctorii care îl supraveghează”, a mărturisit o persoană din anturajul designerului, potrivit sursei anterior menționate, la momentul respectiv.

Din fericire, designerul este bine. Acesta a preferat să-și recupereze puterile fizice și spirituale într-o țară exotică, precum este Indonezia.

SURSA

Distribuie articolul: