Celebra actrița Disney, de 23 de ani, Bella Thorne, tânăra cu chip angelic, acum s-a transformat radical! Trăsăturile feței nu sunt aceleași și pagina ei de Instagram este plină cu poze sexy, videouri la fel de fierbinți.

Adolescenții o știu pe Bella din serialul marca Disney Channel „Shake it up!”, unde actrița juca unul dintre rolurile principale. Ea a mai jucat și în filmele Disney: „K.C. Undercover” (K.C sub acoperire), „Frenemies” (Prieteni sau adversari) etc.

Însă acum Bella nu mai este fetița cea inocentă și plină de energie cu care ne-am obișnuit să o vedem în seriale, acum ea s-a transformat într-o diva super sexy care postează imagini îndrăznețe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BELLA (@bellathorne)

Acum, vedeta se dezvoltă în domeniul muzicii și a lansat deja cinci piese, cea mai recentă fiind „Phantom”. În videoclipul acestei piese interpreta apare într-o ținută extravagantă.

Bella, a fost de curând cerută în căsătorie de cântărețul Benajamin Mascolo, însă acest pas nu o împiedică să publice fotografii în ipostaze dezinhibate și videouri în care se sărută cu alte fete.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BELLA (@bellathorne)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BELLA (@bellathorne)

Reamintim că vedeta a recunoscut că este pansexuală, ceea ce înseamnă că actrița simte o atracție sexuală și romantică, fața de oricine, indiferent de sexul biologic sau identitate de gen.

Citește și: O actrița Disney a renunțat la Hollywood în favoarea filmelor pentru adulți, iar acum scrie o carte!

Fotografii: Instagram/ Bella Thorne