Vedetele deseori arată urmăritorilor săi imagini fără pic de editare, pentru ca aceștia să nu uite că în viața obișnuită ele nu arată mai deosebit decât restul oamenilor. Modelul Ireland Baldwin din Irlanda (fiica lui Alec Baldwin și Kim Basinger) a împărtășit modul în care a fost fotografiată de paparazzi și, în același timp, le-a spus oamenilor cât de mult poate influența lumina într-o fotografie. 

Sursă: twizz.ru

Ireland Baldwin este fiica actorului american Alec Baldwin și a actriței Kim Basinger. Fata este cunoscută ca actriță, producătoare de filme, DJ și model – a pozat pentru Vanity Fair, Elle, L’Officiel și Marie Claire.

Sursă: twizz.ru

Cu toate acestea, fata nu ezită să arate fotografii fără editare sau pregătire specială, pentru a le oferi oamenilor o mică lecție. Ireland a postat două fotografii făcute de paparazzi, fiind realizate la distanța de o zi. Ireland a demonstrat cât de mult te poți schimba când lumina cade pe corp în diferite moduri.

Ireland spune că intenționat a publicat aceste imagini pentru ca oamenii să înțeleagă că nu mereu poți arăta perfect, iar lumina corectă este cea care ne ghidează cele mai frumoase fotografii.

Sursă: twizz.ru