Demult nu a mai fost văzut Keanu atât de fericit! Acesta afost surprins pe străzile Berlinului alături de iubita lui, Alexandra Grant, foarte binedispus. Se datorează oare această stare prezenței femeii sau faptului că actorul a reluat activitatea sa în lumea cinematografiei? Mai multe detalii, vezi mai jos.

După relaxarea restricțiilor privind pandemia COVID-19 lucrurile încep, treptat, a se mișca din loc. În unele cazuri deja s-a reluat producerea filmelor, așa cum este și în cazul filmului „The Matrix 4” în care participă și actorul Keanu Reeves.

Se pare că la moment filmările se desfășoară în Germania, Berlin, acolo unde l-a și vizitat Alexandra pe Keanu. Aceștia au fost surprinși absolut fericiți în timp ce aveau parte de o plimbare pe străzile orașului îmbrăcați în stil casual.

Se știe că nu este prima oară când Alexandra vine să-și viziteze iubitul la filmări și chiar dacă acum nu se mai ascund de obiectivele aparatului foto, totuși cei doi sunt foarte rar surprinși de paparazii. Zvonurile despre relația între Reeves și Grant s-au intensificat în toamna anului trecut.

Sursa foto: Dailymail.co.uk