Numele Schumacher revine în Formula 1 din 2021! Mick, fiul celui mai titrat pilot german din toate timpurile, va debuta anul viitor în Marele Circ, după ce a semnat un contract pe mai mulți ani cu echipa Haas. 

Tânărul de 21 de ani, care până acum s-a bucurat de mare succes în Formula 2, se va duela de anul viitor cu granzii din Formula 1.

Pe lângă asemănarea fizică izbitoare, Mick Schumacher a moștenit iubirea pentru curse și talentul de pilot al tatălui său. La doar 14 ani, Mick devenea vicecampion mondial la karting. În 2018 a câștigat Campionatul European de Formula 3 cu opt victorii, apoi și-a șlefuit talentul la academia Ferarri, scrie Formula 1.

Anul acesta s-a clasat pe prima poziție în Formula 2, performanță care l-a făcut să-și îndeplinească poate cel mai mare vis, acela de a concura în Formula 1. Tânărul a semnat recent un contract pe mai mulți ani cu Haas, o echipă de Formula 1 creată de Gene Haas în aprilie 2014.

Mick își va face debutul în Formula 1 în martie 2021 și îl va avea ca și coechipier pe Nikita Mazepin, un alt pilot talentat din Formula 2. Mick Schumacher va participa la prima sesiune de antrenamente din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, pe 11 decembrie.

Michael Schumacher are doi copii cu Corinne, femeia cu care este căsătorit de 25 de ani. Dacă Mick iubește volanul și viteza, Gina-Maria are o pasiune la fel de periculoasă. Tânăra de 23 de ani este campioană națională la echitație.

Distribuie articolul: