Premianta concursului „Fii EROINA”, Aurelia Zlotea a beneficiat de o consultația gratuită a specialistului Beauty School Moldova, Aliona Okrain și de o procedură înfrumusețare. Tânăra mămică de gemeni a ales să i se împrospăteze culoarea brunetă a părului. 

Pentru că nu este pregătită pentru o schimbare radicală, Aurelia a dorit să-și vadă culoarea brunetă a părului într-o nuanță mai proaspătă, iar hair stilistul Beauty School Moldova, Aliona Okrain i-a îndeplinit dorința cum nu se poate mai perfect.

„Nu am mizat mult pentru o schimbare radicală, pur și simplu mi-am dorit oază de relaxare pentru mine, pentru că în trecut practicam să merg des la salon, pentru o curățare a feței sau un machiaj de zi, mască pentru față, masaj, însă după ce am născut gemeni, vă dați seama că responsabilitatea este dublă.

Din păcate acum nu-mi permit să merg la o procedură de înfrumusețare. Am fost tentată de concursul „Fii Eroina” și am zis să încerc pentru că asta o să mă motiveze să schimb ceva, să arăt mai bine pentru că dacă eu arăt mai proaspăt, atunci sunt pozitivă și ofer și copiilor multe emoții pozitive.

Pentru că am o culoare închisă a părului, nu-mi doresc o schimbare radicală, de aceea am zis să-mi împrospăteze Aliona, look-up pe care l-am avut inițial”, a povestit Aurelia.

Citește și A fost aleasă EROINA! „Nu am fost la coafor de ani de zile” (Foto)

Aurelia s-a delectat cu răsfățul oferit de salonul Beauty School Moldova și a rămas satifăcută de rezultatul obținut. Pe lângă procedura de colorare a părului, Aurelia a mai avut parte și de corecția sprâncenelor, astfel că a părăsit salonul Beauty SM cu voie bună și energie pozitivă.

Foto: Igor Vrabie

Fiți cu ochii pe Revista Ea.md, în scurt timp câștigătoarea concursului, Elena Iordachi va trece prin transformări senzaționale pe care le veți pute admira.

Beauty SM este un salon de înfrumusețare dotat cu școală de make-up și hairstyle, având produse unice, pe care le poți testa și cumpăra pe loc, la un preț special. Sunteți deserviți de specialiști calificați, cu experiență bogată și la curent cu toate noutățile în domeniu.

Beauty SM, str. Grigore Vieru 9, Hotel Turist, et. 5, of. 517

Tel: 069509720 sau 069711934 (Oxana, nail artist)

Facebook.com/BeautySM

www.beautysm.md