Casa în care a copilărit Jacqueline Kennedy Onassis, în oraşul McLean din statul american Virginia, a fost pusă în vânzare la preţul de 49,5 milioane de dolari. Aceasta are nouă dormitoare, 13 băi și două piscine.

Proprietatea, numită Merrywood, a fost construită în 1919, pe malul râului Potomac. În prezent se află pe un domeniu de şapte acri, din care clădirea ocupă aproximativ 2.130 de metri pătaţi, potrivit companiei Sotheby’s International Realty.
646x404 (1)Clădirea este construită în stil georgian pe patru niveluri, are nouă dormitoare şi 13 băi.    Primul nivel al locuinţei este potrivit pentru divertisment, incluzând un foaier formal, săli mari dedicate oaspeţilor şi o sală de mese formală.   La cel de-al doilea nivel al clădirii se află dormitorul principal, de dimensiuni mari, o sală de antrenament şi un birou privat, precum şi alte patru dormitoare.
646x404Proprietatea mai include: un lift, o cramă cu temperatură controlată, un teren de tenis, piscine în interior şi în aer liber şi o terasă de unde poate fi admirat râul.   În prezent, proprietatea îi aparţine lui Steve Case, cofondatorul America Online (AOL).
646x404 (2)Proprietatea mai include: un lift, o cramă cu temperatură controlată, un teren de tenis, piscine în interior şi în aer liber şi o terasă de unde poate fi admirat râul.   În prezent, proprietatea îi aparţine lui Steve Case, cofondatorul America Online (AOL).
646x404 (3)

646x404 (4)Sursa: adevarul.ro

Distribuie articolul: