Premieră pentru un studio de fashion de la noi. Casa de Modă Nikita Rinadi și-a schimbat locația și aduce, în inima capitalei, primul concept de fashion-cafe. Vizitatorii pot proba noile colecții într-o atmosferă luminoasă, primitoare și servind o cafea în sala alăturată show-room-ului.

Creatoarea de haine Nadya Gudumak a dezvăluit că în definitivarea conceptului a păstrat și stilul arhitectural al clădirii, fiind una din centrul istoric al Chișinăului. Acest stil a fost redat și la nivel arhitectural, dar și în detalii de design interior.

„Și aranjarea din show-room păstrează semnătura Nikita Rinadi, asta pentru că clientele noastre fidele s-au obișnuit cu un anume stil și aranjare. Și în colecția nouă ne-am dorit să fim maxim prietenoase cu cerințele femeilor: piesele, chiar și în costume, pot fi recomabinate pentru a construi stiluri diferite și accente pe care anume și le dorește clienta. Sper mult ca fiecare să-și găsească ceva pe plac, mai cu seamă că noi creăm continuu, nu doar la sezon”, a spus designera pentru EA.md.

 

Noul sediul al Casei de modă, combinat cu o cafenea modernă, este situat pe strada Pușkin 69, în perimetrul străzilor Pușkin și Bodoni. Designul alb, minimalist și ambianța primitoare vor fi remarcate imediat. Cei de la Nikita Rinadi ne asigură că aici vom găsi și o cafea bună, și un cadou perfect, și o ținută stilată.

P