Încă din primele zile ale vieții, căruciorul este un must have pentru confortul întregii familii. Fiind primul vehicul al micuțului, anume în cărucior acesta își creează primele impresii și imagini despre mediul înconjurător. Dacă aveți gemeni sau copii de vârste apropiate, un vehicul comun este soluția optimă.

Dacă te numeri printre părinții care au avut norocul de a se bucura de doi îngerași odată sau de copii născuți la distanță mică, atunci carucioarele pentru gemeni de la Joie sunt tot ceea de ce ai nevoie! Un companion de nădejde, proiectat pentru a ține pasul nu cu unul, ci cu doi bebeluși.

10 motive pentru care să alegi siguranța și performanța cărucioarelor de marca Joie

  1. Caruciorul este foarte stabil și, în același timp, ușor de manevrat, de ridicat și transportat, așa încât plimbările alături de doi bebeluși vor fi cu mult mai plăcute și memorabile.
  2. Căruciorul pentru bebeluși de la Joie e proiectat să poarte în deplină siguranță și confort doi copii în timpul plimbărilor lungi în aer liber, fiind dotat cu un suport interior ce poate fi utilizat pe ambele fețe, un suport pentru piciorușe, reglabil, și cu spetează moale, extrem de confortabilă pentru cei mici.
  3. Șasiul ultra-ușor îți permite să te plimbi alături de bebeluși oriunde și oricând! De asemenea, căruciorul oferă posibilitatea de a regla poziția de somn individual, ceea ce înseamnă că cei mici pot face lucruri diferite în același timp-un bebeluș poate dormi, iar celalat se poate juca.
  4. Căruciorul poate fi utilizat chiar din primele zile de viață, având poziție confortabilă și sănătoasă pentru un somn liniștit
  5. Modelele de carucioare 2 in 1 pentru gemeni de la Joie sunt proiectate în așa fel, încât pot încăpea cu ușurință în spații restrânse, beneficiind de un mecanism de pliere foarte rapid și compact.
  6. Un aspect foarte important este că speteaza poate fi poziționată în mai multe modalități, în funcție de nevoile părinților și ale picilor, mai cu seamă dacă aceștia au vârste ușor diferite.
  7. Dacă cel mic nu se simte confortabil, atunci plimbările nu pot fi numite momente de relaxare. De aceea carucioarele pentru copii de la Joie sunt dotate cu suport comod pentru zona picioarelor, care poate fi poziționat în mai multe feluri.
  8. Cărucioarele pentru gemeni de la Joie dispun de copertine retractabile, care-ți oferă posibilitatea de a supraveghea bebelușul.
  9. Confortul părinților sau bunicilor este la fel de important ca și cel al copilașilor. Pentru a va bucura împreună de momentele de relaxare din timpul plimbărilor, sau pentru a combina utilul cu plăcutul, caruciorul trebuie să dispună de accesorii încăpătoare și comode. Spre exemplu, cărucioarele de marca Joie au un coș de cumpărături foarte spațios.
  10. Pentru a putea acționa rapid în situații imprevizibile, frâna căruciorului, ușor de utilizat, oferă un plus de siguranță părinților, dar și pentru bebeluși. Cărucioarele Joie își merită pe deplin faima de performante și sigure în acest sens.

Alege ce este mai bun pentru copiii tăi și bucurați-vă împreună de plimbări în aer liber relaxante, lungi și confortabile.

P