Victoria Țăruș are acasă nu una, ci două comori: Carolina și Ionela. Pe 31 mai, fiica mai mare a familiei Țăruș absolvă liceul. Ce va face după încheierea acestei trepte academice, vedeți mai jos.

Sora mai mare a Ionelei Țăruș absolvă în acest an clasa a XII-a din cadrul Liceului „Mihail Berezovschi” din Capitală, de aceea acum se află în pline pregătiri pentru examenele de Bacalaureat.

Am ținut să aflăm de la tânăra de 19 ani dacă va opta pentru o facultate autohtonă sau una din străinătate, iar pe lângă faptul că nu va renunța la dans, Carolina ne-a asigurat:

„Sunt convinsă că rămân în țară și știu sigur că voi studia la ASEM, însă deocamdată îmi doresc să susțin cu brio toate examenele de Bacalaureat”, ne-a mărturisit absolventa.

Trebuie să apreciem faptul că în paralel cu ultima clasă de liceu, Carolina a excelat la capitolul dans. Cele mai tari impresii i le-a lăsat cu siguranță evoluția în cadrul spectacolului „Psihedelia” desfășurat la Sala Palatului de la București.

Felicitări cu ocazia absolvirii și mult succes la sesiune, Carolina!

Vedeți și:

Surorile Țăruș dezvăluie detalii din culisele „Psihedelia”! „Această artistă este extrem de prietenoasă și amabilă cu toți”

Provocare acceptată! Ionela, Carolina și Victoria Țăruș, în rolul uneia dintre cele mai excentrice interprete de peste Prut (FOTO)

Surorile dansatoare Ionela și Carolina Țăruș, implicate în marile show-uri Psihedelia, la București!

Victoria, mama dansatoarelor Ionela și Carolina Țăruș: „Investiția în copii e cea mai importantă”

Foto: Arhiva personală, Elena Andronache Photography

Distribuie articolul: