Carnea de porc, tot mai greu de pus pe masă: Sacrificări reduse, importuri masive și scumpiri în lanț

-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read

Articole recomandate
- prev
- next
Ne așteptăm la un deficit de energie și la scumpiri? Precizările ministrului Energiei
-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read

Consumul de energie electrică va înregistra o creștere semnificativă în timpul verii, în principal din cauza utilizării aparatelor de aer condiționat. Cu toate acestea, Republica M...
Carnea de porc preferă cuptorul. Cum preparăm friptura cu legume (Video)
-
EA.md
- 1 min read

Ingrediente:
Ceafă de porc
Morcov
Ceapă
Cartofi
4 roșii
Rozmarin
Apă plată
Ulei
Sare și piper negru.
Mod de preparare:
1. Taie carnea cubulețe de circa 4 cm. după care...
ANSA: Un aditiv alimentar periculos nu mai poate fi folosit în Moldova
-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) atenționează operatorii economici că, începând cu 7 martie 2024, aditivul alimentar E171, cunoscut sub denumirea de dioxid de ...