Carla’s Dreams a colaborat în premieră cu EMAA, o artistă din România. Cu câteva zile în urmă, cei doi au lansat piesa „N-aud”, cu care au dat „lovitura”. Acum melodia se află pe locul doi în Trending. Fiind invitați la „Dimineața cu Johnny și Soci”, de la Kiss Fm, Carla’s Dreams și EMAA au povestit mai multe despre cum a fost scrisă piesa și au dat detalii din spatele camerelor de filmat.

 „E o piesa scrisă cu drag. O piesă scrisă ne-ușor, un pic mai suferită. O piesă care n-a fost scrisă pe șleau”, a dezvăluit Carla’s Dreams.

„Eu sunt foarte mult timp în studio. Nu pentru că trebuie, ci pentru că mă simt foarte bine acolo. Iar colaborarea cu Carla’s a venit datorită faptului că sunt foarte puțini artiști cu care eu simt că pot lucra”, a completat EMMA.

De asemeneam Carla’s Dreams a demontat și un mit. Întrebat dacă zvonul conform căruia el avea multe piese scrise deja dinainte de a veni în România, a răspuns, mai în glumă, mai în serios: „Am multe piese scrise. Mai am, un fel de volum de poezii, dar spre bucuria voastră, sunt și foarte multe proaste”.

Cât despre clip: a fost filmat la Chișinău, iar EMMA a povestit despre cum s-a simțit pentru prima dată acolo, concluzionând: „am avut cele mai frumoase lucruri și cele mai rele, totodată”.

Arrtiștii au mai dezvăluit că în secvența de la final, în care le ard mâinile, focul este real. „Exista o tehnică în care îți băgai mâinile sau ce trebuia să ardă, într-un fel de gel, care-ți proteja mâna. Apoi, mai turnai un gel ca să se aprindă. Doar că nu puteai să stai foarte mult. Mai mult de 10 secunde, era complicat. Simți căldura și nu te poți concentra pe gesturi, care trebuie să fie frumoase, pe mimică”, a mai dezvăluit artista.

Urmărește întregul interviu cu Carla’s Dreams și EMAA, la „Dimineața cu Johnny și Soci”, în secvențele de mai jos:

Sursa: kissfm.ro