Una dintre cele mai cunoscute platforme de colectare de fonduri din țara noastră își reia activitatea. După ce au fost vizați în cadrul unei investigații realizate de către RISE Moldova, membrii caritate.md au luat o pauză de câteva luni. Cofondatoarea organizației, Svetlana Sainsus a anunțat pe pagina sa de Facebook că platorma revine și va aduna în continuare bani pentru persoanele care se află în dificultate, notează Agora.md.

„Începând cu data de 1 iulie, reîncepem să preluăm cazuri noi pe platforma noastră. Este greu sa stăm și să privim cazurile din lista de așteptare fără a face nimic. Viața oamenilor este mult mai importantă decât orice și pentru asta am găsit putere să continuăm. Este greu să continui după tot prin ce am trecut, dar mai greu este să ne oprim dupa toate momentele frumoase, vieți salvate și destine schimbate”, a scris Svetlana Sainsus pe pagina sa de Facebook.

Totodată, ea a subliniat că toate cazurile pe care le va prelua platforma vor fi analizate minuțios:

„Promitem în continuare verificarea cazurilor cu cea mai mare strictețe pentru că ceea ce contează cel mai mult este încrederea voastră. Ne asumăăm orice risc și continuăm activitatea”, a conchis cofondatoarea platformei.

Distribuie articolul: