Carina Gojan sau Carina Electronica este o vocalistă și compozitoare de muzica R&B/Pop, unica studentă din Moldova la Berklee College of Music din Statele Unite, facultatea „Contemporary Writing & Production”.

Carina a ajuns în America printr-o întâmplare foarte fericită. Zicala:„ La orice trebuie să ai noroc în viață, dar mai ales la oameni”, i se potrivește de minune Carinei. Aceasta a avut norocul să întâlnească pe cineva, care a crezut în talentul ei și a susținut-o să-și facă studiile tocmai peste Ocean.

După 2 anii de studii, Carina a decis că este timpul să treacă la alt nivel. Tânăra interpretă s-a apucat și de compus, și recent a lansat prima ei melodie în limba rusă, „Пусто”.

„A fost un proces complicat, nu am crezut că voi fi în stare, dar am învățat de la colegii mei și profesorii din industrie. Modul de viață din State m-a facut să fiu extrem de deschisă oricărei oportunități, să zâmbesc și să visez. Lucrez 24/7. Ziua mea obișnuită se începe la 9 cu ore și proiecte și se finisează la 12 în studiou lucrând la muzica proprie”, ne-a povestit Carina.

Ascultă melodia și spune-ne ce părere ai.

Piesa „Пусто” este debutul artistei sub numele de Carina Electronica.

„Piesa reprezintă o lume interioară și dezamăgirea față de valorile societății în care trăim. Procesul de compoziție a început în Februrie „dintr-o singură suflare”. Așezată la pian și improvizând armonia, melodia și cuvintele concomitent, prima parte a piesei a fost compusă în 20 de minute. După care am lucrat la sunet si compoziție”, a mai adăugat Carina.

Din cauza pandemiei, Carina a fost nevoită să se întoarcă acasă, unde a finalizat piesa înregistrând vocea în dulapul său.

Piesa poate fi gasită pe toate platformele de streaming, Youtube, Google Play si Amazon Music.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA