Ce reguli stricte are Antonia în educația celor trei copii. Antonia nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de publicul larg drept una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Vedeta nu doar că se bucură de un succes colosal pe plan profesional, ci și de o familie frumoasă alături de Alex Velea. Cei doi au împreună doi băieți adorabili, iar ea are o fiică, pe Maia, din mariajul anterior.

Este artistă full-time, dar totodată își ia și rolul de mamă în serios în proporție de mai bine de 90%. Artista are grijă să le ofere copiilor ei o educație bună și aparte, tocmai pentru a-i ajuta pe viitor să realizeze lucruri frumoase și să nu aibă parte de probleme. Ei bine însă, se pare că lucrurile nu sunt mereu roz pentru ea, asta fiindcă sunt și zile când nu se înțelege cu micuții.

Antonia evită să vorbească despre viața ei privată și personală, însă sunt momente când povestește diferite momente din viața ei. De exemplu, recent a explicat cum își educă ea copiii, însă înainte de toate a ținut să precizeze că sunt zile în care se enervează foarte tare și țipă foarte mult la ei.

Țip mult. Certuri prin casă. Deci nu știu de câte ori țip pe zi. „Gata! Nu vă mai certați!„ Mi se umflă și vena asta. Mie îmi e și frică să nu mor într-o zi din cauza nervilor.’,

Totuși, nu toate zilele sunt pline de certuri și nervi. Antonia a povestit că încearcă pe cât posibil să le ofere copiilor ei o educație bun și cu multe învățături. Deși mulți părinți sunt tentați să spună că noile generații nu mai sunt cu bun simț, artista exclude acest lucru și precizează că fiecare copil este așa cum ți-l crești și educi, iar aceste aspecte nu țin de anul în care s-a născut sau generația din care face parte.

E mai greu cu băieți, pentru că au foarte multă energie. Consider că i-am educat cât de cât ok. Ei mă ascultă, mai ales dacă văd că sunt nervoasă sau strâng din dinți cum făcea mama. Eu sunt polițistul rău. Știi că e vorba că s-au schimbat generațiile… eu nu cred în totalitate în treaba asta. Adică, tu îți educi copiii. Eu nu sunt în măsură să dau sfaturi, eu doar povestesc ce fac eu acasă la mine. Nu-mi place să spună alții așa e bine. Consider că tu dai educația și stilul în care îți crești copilul. Tu faci regulile, indiferent de ce generație există, nu? Ce înseamnă acum? Să mergem după generația aia? Mai sunt niște părinți, mai în vârstă decât mine, și care te-ai fi gândit că aplică aceeași tactică și nu mai știu ce să mai facă, pentru că ai lor copii erau de neoprit’, a povestit vedeta.

De asemenea, susține că le-a impus o serie de reguli, pe care fiecare le respectă cu strictețe pentru a nu ajunge la pedeapsă.

„Au limite de mici. Eu am zis că nu vreau să le iau telefoane, nici în ziua de azi nu le luam telefoane, dar nu s-a putut… Tatăl lor a zis că „Hai că au toți și le facem niște reguli„. Le-am zis „vreți telefoane, atunci când ajungeți acasă nu aveți voie să stați pe ele, pentru că aveți jucării, vă aveți unul pe altul, vă jucați între voi„. Au PlayStation și îi las să se joace.„, a continuat Antonia.

Mai mult Antonia și-a învățat copiii să fie credincioși și să-i mulțumească lui Dumnezeu zilnic pentru tot ceea ce au.

„Cred în Dumnezeu. Noi ne rugăm seara înainte să ne culcăm. Am putea și mai mult, dar lucrăm la treaba asta. Am putea să ne rugăm și dimineața înainte să ne începem ziua.’, a mai spus Antonia.

Antonia a dezvăluit că părinții ei i-au oferit o educație foarte bună, dar și că au fost un exemplu bun pentru ea, astfel că a explicat pe larg că încearcă să aplice numeroase lecții din cele învățate de părinții ei.

Părinții mei au fost un exemplu foarte mare pentru mine, mi-au arătat foarte multă afecțiune, m-am simțit foarte iubită și au muncit întotdeauna, deci asta mi-au implementat. Întotdeauna mi-au spus să fiu femeie independentă, să nu depind de niciun bărbat… și mereu să păstrez bani pentru orice urgență, Doamne ferește…’

 

Distribuie articolul: