Serviciile de livrare pizza sunt modul perfect de a primi operativ pizza fierbinte și proaspătă, livrată direct la ușa ta. Odată cu creșterea popularității acestui fel de mâncare, s-au dezvoltat și serviciile de livrare, acum existând mai multe ca oricând în Chișinău. De fapt, fiind capitala țării. la capitolul livrare mâncare Chișinău stă chiar excelent și ca locuitor al său ai avantajul să obții rapid bucatele dorite economisind timp și resurse. Nu trebuie să aștepți mult, primești prânzul sau cina proaspete, calde și savuroase… Și acesta nu este unicul avantaj al utilizării unui serviciu de livrare pentru pizza.

În primul rând este comoditatea

Trăim într-o societate alertă, în care avem din ce în ce mai puțin timp liber, iar comoditatea înseamnă totul. Comandând pizza în acest fel, nu ești nevoit să pierzi timpul pentru a ajunge într-un local și a plasa o comandă, doar sună, comandă tipul favorit și așteaptă ca serviciul de livrare a mâncării din rețeaua de restaurante Andy’s Pizza să o aducă la tine.

Economisești timp și bani

Gătitul adesea devine o activitate dificilă, care răpește din timp și forțe – acesta presupune deplasarea la market, statul la cozi, căratul sacoșelor, alegerea rețetelor și toți pașii acestora etc. Cu Andy’s Pizza livrarea mâncării în Chișinău a devenit o metodă confortabilă și economică  pentru foarte mulți locuitori ai orașului, care sunt extrem de ocupați.
Iar dacă punem pe foaie toate costurile pentru produsele necesare pentru gătit, vei vedea că varianta livrării de mâncare la birou sau acasă, este chiar una convenabilă, care nu necesită costuri ridicate.

Acest serviciu îți oferă posibilitatea să consumi mâncare proaspătă în fiecare zi

În meniurile propuse de local sunt disponibile bucate variate, echilibrate din punct de vedere caloric, deci riscul de a dezvolta afecțiuni digestive și boli determinate de haosul alimentar sunt reduse la minim. Andy’s Pizza îți oferă o gamă variată de bucate, disponibile prin serviciul „livrare mâncare în Chișinău”, toate fiind preparate din ingrediente proaspete și naturale.

De asemenea este important să știi că tăvițele și caserolele în care este transportată mâncarea sunt avizate alimentar și sunt sigure la contactul cu alimentele. Acestea pot fi folosite atât la rece, cât și la cuptorul cu microunde.

Dacă e să vorbim despre cel mai solicitat fel de bucate, atât în restaurant, cât și cu livrare, atunci acesta este pizza. Pizza a devenit cel mai popular fel de mâncare din ultimii ani în Republica Moldova, comandat la domiciliu. Mai mult decât atât, conform unui studiu, cercetătorii au descoperit ca 95% din persoanele care mănâncă pizza coaptă pe cuptor de 2 ori pe săptămână, au fost de 59% mai puțin susceptibili de a dezvolta cancer de esofag, au avut un risc de 34% mai mic de cancer la gât și au fost de 26% mai puțin susceptibili de a face cancer de colon. Totul se datorează unei diete bogate în sos de tomate. Oamenii de știință au ajuns la concluzia că consumul regulat de pizza a ajutat suficient de mult pacienții pentru a opri cancerul.

Pizza este unul dintre mijloacele prin care îți poți aduna într-un loc prietenii și cu care poți petrece un timp minunat. De multe ori când se adună mai multe persoane într-un loc, trebuie să vină cineva cu ideea: Ce ziceți să comandăm o pizza? Iar echipa Andy’s îți oferă livrare pizza atât în Chișinău, cât și în suburbii, ca tu să te poți bucura de frumoasele reuniuni cu cei dragi.

Acest obicei a devenit un fel de tradiție pe care cu greu poți să o refuzi, chiar și atunci când respecți un regim alimentar mai strict. În plus, Andy’s Pizza abordează mereu idei noi în conceptul de preparare a unei pizza încât nu îți poți refuza răsfățul de a încerca inovațiile, măcar din când în când. Tentația este, într-adevăr, prea mare, dar este o plăcere nevinovată. Meriți să te bucuri de ea uneori. De ce nu chiar azi?

P

Distribuie articolul: