Mulți din noi adorăm somonul. Îl cumpărăm din magazine, atunci când avem poftă, dar, totuși, vrem să mâncăm aceste fileuri și într-o altă formulă. Așa că, dacă îți place somonul, dar vrei să-l mănânci într-o altă formulă, am găsit rețeta perfectă pentru tine.

Dar de ce ingrediente ai nevoie?

Ingrediente:
Somon ușor sărat – 120 gr.
Brânză de vaci – 50 gr.
Castraveți (opțional) – 100 gr.
Usturoi – 1 cățel
muștar franțuzesc – 10 gr.
Sare, piper – după gust
Pătrunjel și mărar – pentru decor

Mod de preparare:
1. Într-un bol, amestecă brânza de vaci cu muștarul.
2. Se toacă mărunt castravetele, se zdrobește usturoiul cu partea plată a cuțitului și se adaugă la compoziția de brânză. Se sare, se piperează și se amestecă bine.
3. Pune puțină umplutură pe marginea unei felii de somon și rulează-o într-un rulou. Îl poți mânca imediat, sau îl poți pune la frigider pentru o perioadă scurtă de timp.
4. Înainte de servire se decorează cu pătrunjel și mărar.

Distribuie articolul: