Nu știu ce nu ne ajungea și era bine să fie… Ei bine, avem un magazin online al brandurilor din INIMĂ, adică #madeinMoldova și asta ne bucură foarte mult. Într-o vizită LIVE la sediul Fromtheheart.shop am surprins o ședință foto a două branduri de haine care urmează să apară în scurt timp pe site, dar și secrete din spatele acestui proces. Aflați cum ajunge o haină de la producător și până să fie achiziționată online, iar de la asta livrată omului acasă, fie în Republica Moldova, fie peste hotare.

„Totul începe cu o selecție amănunțită, atunci când designerul ne dă un preview cu o nouă colecție. Selectăm împreună produsele după mai multe criterii: Ce e solicitat, ce este de sezon, ce se vinde, etc. Apoi designerul completează un pașaport cu multe detalii, pentru că trebuie să ținem cont de mărime, preț, culoare, stoc și alte multe detalii. Următorul pas este organizarea ședinței foto, ori aici sunt implicați mult mai mulți oameni, dar și resurse: fotograf, machiaj, coafură, stilist. Urmează apoi editare, alegere, nopți nedormite și abia după toate se încarcă produsul pe site.

Omul face comanda timp de trei minute, noi am testat, iar deja livrările pentru Republica Moldova ajung în maxim 72 de ore, iar pentru străinătate în dependență de țară… însă cred că e maxim 2 săptămâni”, ne spune Elena Briciuc, responsabil din cadrul companiei.