Pe interpreta ucraineană Elena Kucher, alias Alyosha, o cunoaștem în special după victoria, din 2010, la selecția națională Eurovision Song Contest. Au trecut 5 ani de atunci, timp în care vedeta și-a făurit o familie pe care o crește la propriu. Zilele trecute, a devenit mamă de băiat pentru a doua oară.

Fericitul eveniment a avut loc zilele trecute, când Taras Topolya mărturisea că a devenit din nou tată de băiat. Micuțul cântărea, la naștere, 3,4 kilograme și măsura o înălțime de 52 de centimetri. Prenumele băiețelului nu a fost anunțat încă.

page

Cântăreața de 29 de ani a dus un mod de viață activ până în ultimul trimestru de sarcină, participând la evenimente mondene și artistice, unde era invitată să cânte. Și asta nu e tot. La fel ca și Anda Adam, care a devenit mamă în ultima zi de toamnă, Alyosha intenționează să-și reia foarte curând activitatea scenică.

Încă înainte să nască, Alyosha mărturisea că la venirea pe lume a unui copil trebuie să asiste doar medicul și mama, întrucât tatăl poate avea de suferit în urma acestui „ritual”.

Elena Kucher și Taras Topolya mai educă împreună și un băiețel de doi ani, pe nume Roman.

384717232

Foto: Instagram, Viva.ua, ru.tsn.ua

Distribuie articolul: