Nu-și bucură foarte des fanii cu noutăți muzicale, însă atunci când o face, impresionează. Cântăreața rusă Alsou a lansat, astăzi, o nouă producție care, în traducere, se numește „Acolo unde nu ești tu”. Piesa și videoclipul sunt probabil cea mai romantică realizare a vedetei, în ultima vreme. Și nu ne referim aici doar la ținutele vestimentare. Imaginea, vocea și regia sunt rupte ca din basm.

Zilele trecute, s-au încheiat filmările pentru noua producție, la care Alsou a muncit împreună cu o întreagă echipă de scenariști, stiliști și regizori. „Dragostea este ca vântul: nu o vezi, dar o simți”, spune vedeta, în descrierea teaserului pe care l-a distribuit pe Instagram, dând de înțeles că a fost dat startul numărătorii inverse până în momentul în care va prezenta cel mai nou videoclip.

Astăzi, a avut loc lansarea mult așteptatului produs muzical. Machiată impecabil, Alsou schimbă, în videoclip, mai multe ținute romantice, care se asociază formidabil cu peisajul maritim. Filmările au avut loc în luna august, pe un litoral din Cipru.

„Fără mai mulți oameni importanți, această premieră n-ar fi avut loc. Mulțumesc întâi de toate, pentru Dmitry Klimashenko și Anton Arikh, care au scris versurile și muzica noii piese. Mi-au dăruit o piesă plină de emoție, o combinație de cuvinte și o muzică ce pătrunde până la cele mai adânci colțuri ale sufletului. Iar toate aceste emoții au apărut pe ecran grație regiei impecabile.

Alsou a evolut cu aceeași piesă și la ediția din acest an a concursului internațional Novaya Volna.

Foto: Instagram, captură video

Distribuie articolul: