Cântăreața română INNA a fost dintotdeauna discretă cu privire la viața sa persoală. Iată însă că de la o vreme, artista nu-și mai ascunde relația cu americanul John Perez. Acesta a cucerit-o pe frumoasa româncă prin „simplitate, profesionalism şi energie”.

INNA și-a întâlnit marea dragoste la muncă, în multiplele concerte din cadrul turneelor sale în străinătate. Fotograf și regizor de meserie, John Perez a admirat-o mult timp, pentru ca într-un final să-i mărturisească iubirea și să o facă fericită.

9_19653600

Pentru prima oară, INNA a vorbit despre iubitul ei acum un an. John a fotografiat-o pentru numeroase coperte de revistă, ședințele foto având loc în diferite colțuri ale lumii. După o relație cu impresarul ei – Lucian Ștefan, INNA l-a cunoscut pe american în 2013, când acesta a devenit director de fotografie pentru mai multe clipuri ale vedetei („WOW”, „Caliente”,„In Your Eyes” ș.a.).

Cea mai nouă colaborare a celor doi este coperta din mai a revistei române VIVA!, pentru care INNA a pozat în Costa Rica.

Cover-INNA-mai

John Perez este un nume notoriu în industria cinematografică și fotografică de peste ocean, având la activ numeroase colaborări cu staruri precum Rihanna, Jay-Z, Beyonce, Lady Gaga, Kanye West, Christina Aguilera, Coldplay, Justin Timberlake, Eminem, Alicia Keys, Lenny Kravitz, Usher, Mariah Carey și alții.

De asemenea, se poate lăuda și cu o mulțime de reclame video, filmate pentru mărci ca Hewlett Packard, Nissan, Levis, Max Factor, L’Oréal, Motorola ș.a.

1450669_10209219716560880_5875446572832356945_n

Absolvent al The School Of Visual Arts, fotograful a fost premiat în numeroase rânduri pentru performanțele sale. John vorbește fluent engleza, franceza și spaniola, iar cel mai mult timp și-l petrece în Spania, SUA și Costa Rica.

Foto: Facebook, John Perez, CiaoLibertatea

Distribuie articolul: