Interpreta de 24 de ani, Klava Koka a publicat un video unde pozează pentru jurnalul PlayBoy: doar în chiloți din pietre strălucitoare și cu sânii abia ascunși!

După publicare acestui video foarte fierbinte, cântăreața a lăsat un mesaj urmăritorilor ei: „Sunt sincer îngrijorată de modul cum veți reacționa la aceste fotografii. Sper că mă veți susține și accepta. Am crescut și am vrut să încerc senzații noi. Și m-am gândit: acum este momentul când eu mă simt foarte feminină și vreau să împart această feminitate!”, a scris Klava.

Urmăritorii au rămas impresionați de formele vedetei și timp de câteva ore videoul a strâns peste 550 de mii de vizualizări. Nu doar internauții au îndrăgit ipostazele în care a apărut interpreta, dar și colegii de breaslă care au lăsat comentarii de admirație. Printre ei se numără: Dima Gordey, Dima Maslennikov, Yulya Koval, Morgenshtern și alții.

Recent interpreta a publicat și o nouă piesă în colaborare cu legendara trupă a anilor ’90 Ruki Vverh, videoclipul până la ora actuală are peste 620 de mii de vizualizări.

Reamintim că vedeta, la un eveniment de amploare din Rusia, a îmbrăcat o salopetă transparentă și atunci a reușit să facă furori printre invitați, care i-au admirat formele bine lucrate.

Foto: Instagram/ Klava Koka