Se spune că norocul este să ai talent, iar succesul e să muncești foarte mult asupra talentului tău. Tânăra pe care v-o prezentăm mai jos este un exemplu în acest sens. Viorellya Lesnic are 17 ani, este din Briceni și este îndrăgostită de tot ceea ce este frumos. Muzica, fiind cea care a acaparat-o, a devenit parte din viața sa.


De mică îi plăcea să cânte și își dorea nespus de mult să facă muzică, motiv pentru care se tot încerca în acest domeniu. La vârsta de 11 ani a mers la o școală de muzică din orașul natal, unde a studiat canto și pianul. Iar de curând, tânăra și-a văzut visul împlinit, lansând primul single.

„Piesa „Dezvăluie-mi Universul”am scris-o în aceasta vară. Citind ceva dintr-o carte din literatura universală, am întâlnit cuvintele: ,,Își dezvăluie universul”. De aici s-a născut ideea melodiei. Versurile și linia melodică îmi aparțin. Cei care m-au ajutat să o produc sunt Veaceslav Daniliuc, producător și Veaceslav Tatar Slayk.”, menționează Viorellya, pentru EA.md.

„Întâlnind oameni, fie ei noi sau nu, tragem atenția la calitățile lor fizice, care ne mint cumva, așa uneori. Dar… fiecare din noi are lumea sa interioară care trebuie dezvăluită pentru a vedea frumosul.”, mai spune tânăra interpretă, cu referire la ideea și mesajul piesei.

Viorellya adoră să petreacă timpul liber cu oamenii din cercul său, cu toate că acum are mai puțin timp liber. În mare parte încearcă să-și caute inspirația pentru noi proiecte și idei, fiind încrezătoare că prin muncă îi va reuși tot ce își va propune.

Are și alte pasiuni precum este modelingul, însă lumea muzicii rămâne pasiunea ei cea dintâi. Pe viitor, își dorește să se perfecționeze în domeniul dat și să inspire și pe alții. Aceasta merge înainte, cu pași mici, dar siguri. „Mai lucrez paralel la câteva proiecte, îmi doresc să am cu această producție mai multe concerte prin țară, în afară. Treptat, merg spre culmile succesului!”

Noi o susținem și-i dorim mult succes!

Distribuie articolul: