După ce a devenit în premieră mamă și s-a aflat în concediul de îngrijire a copilului, Felicia Sîrbu a reapărut pe sticlă în primăvara acestui an. Prezentatoarea TV a prezentat rubrica iDetalii, din cadrul buletinului Sinteza Realitatea de la ora 21:00. După câteva luni în care și-a exercitat această funcție, vedeta a fost nevoită să își ia rămas buni de la spectatorii Realitatea TV.

Vestea despre faptul că Realitatea TV își suspendă realitatea începând de mâine a stârnit reacții nu doar în rândul societății civile, ci a însăși echipei care a muncit, preț de 3 ani, la activitatea acestui post de televiziune.

Every saturday and sunday at 9:00, 14:00 & 17:00 wait you on @realitatea.md 🎬

A post shared by Felicia Sirbu (@felicia_k1) on

Felicia Sîrbu a făcut parte de mai mult timp din echipa Realitatea TV, prezentând mai întâi emisiunea de sinteză Săptămâna, difuzată în week-end, după care și rubrica iDetalii. Astăzi, prezentatoarea TV a ținut să transmită un mesaj în contextul despărțirii de spectatorii care au îndrăgit-o anume în acest context.

Felicia a dat de înțeles că acesta nu a fost ultimul proiect televizat în care se implică:

„Sunt recunoscătoare din suflet echipei Realitatea TV pentru fiecare zi petrecută la această televiziune. Când o ușă se închide, alta se deschide”, a mărturisit jurnalista, cunoscută anterior grație buletinului meteo prezentat de postul de televizine TV7.

Amintim că începând de sâmbătă, 29 iulie 2017, postul de televiziune Realitatea TV își suspendă activitatea pentru o perioadă nedeterminată. Anunțul a fost făcut ieri, pe site-ul realitatea.md.

Noi facem @realitatea.md

A post shared by Felicia Sirbu (@felicia_k1) on

Foto: Instagram.com