O vorbă din popor spune că dragostea nu are vârstă. Acest lucru ni-l demonstrează și un cuplu din SUA, care și-a păstrat relația în secret timp de trei ani, de teama unei reacţii nedorite a familiilor. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 35 de ani.

Cheyenne Baker, în vârstă de 22 de ani, l-a întâlnit pe James Hines, în vârstă de 58 de ani, pe o aplicație de dating, în urmă cu cinci ani, când avea doar 17 ani.

Cei doi au decis să fie împreună, în secret, pentru a nu porni un scandal imens în familie, din cauza diferenţei uriaşe de vârstă. În momentul în care mama lui Cheyenne a aflat despre povestea lor de dragoste, nu a fost deloc mulţumită, dar în cele din urmă, familiile celor doi au acceptat relaţia, iar acum trăiesc împreună, în Nashville, Tennessee. „Mama mea era foarte supărată la început, dar acum îl iubește pe James”, a spus tânăra.

James, care este un veteran din Corpul Marin al Statelor Unite și un angajat guvernamental retras, a adăugat că în cele din urmă a trebuit să le spună familiilor despre relaţie.

„Când am spus celor mai apropiați membri ai familiei, a existat un imens simț al ușurării, pentru că ne-am așteptat la ce e mai rău și a fost mai bine decât credeam”.

Deși diferența de vârstă este clară, perechea nu a avut multe comentarii negative. Iniţial oamenii au considerat că tânăra avea o relaţie bazată pe bani cu James şi că urmărea doar profit de pe urma bărbatului.

„O dată când luam masa la un restaurant în aer liber și un tip mi-a strigat că sunt de vârsta tatălui său şi că mi-am luat alături o bucată de ciocolată, dar nu am luat niciodată în considerare lucrurile negative”, a spus bărbatul.

Potrivit dailymail.co acum, cuplul este mai fericit decât oricând și nu exclude să aibă copii în următorii ani.

Distribuie articolul: