Pe net au apărut mai multe poze în care băieții imită ironic fotografiile pe care le postează fetele pe rețelele de socializare. Buuuuun. Acceptăm că uneori exagerăm cu pozele în care vrem să arătăm cât de frumoase suntem, dar... Și bărbații au păcatele lor. Haideți să le scoatem la iveală!

Ne propunem să dezvoltăm un proiect fotografic în care să ne imităm soții, bărbații, iubiții sau chiar amanții. Vom avea interviuri cu femei care să te inspire, și un MEGA-concurs pentru toate cititoarele EA.md. Ce-i de făcut?

femei mistoCaută prin minte ce face EL, iar ție nu îți place, contravine gusturilor tale, programului tău sau chiar nervilor tăi;

Încearcă să găsești ocupația lui preferată, care îl ține în priză cel mai mult, care îl caracterizează cel mai bine;

Devino EL – îmbracă-te și tu exact ca EL, pune-ți chipiul lui preferat și espadrilele favorite și fă-ți o poză;

Nu uita de atributele esențiale – detaliile care fac imaginea să semene cât mai mult cu cea imitată: undiță, pește, armă de vânătoare, minge de fotbal, telecomandă, sticla de bere sau altele;

Expediază-ne nouă poza cu o mică descriere și intră în concursul „Fă mișto de EL”.

Cele mai haioase și reușite fotografii vor fi premiate cu un cadou din partea sponsorilor noștri, iar câștigătoarele vor fi anunțate… Surpriză! – pe 19 noiembrie, zi în care, în 60 de țări ale lumii este sărbătorită „Ziua Bărbatului”.

Ce zici, te prinzi?

Foto: telegraph.co.uk, wordpress.com