Un soț, un tată și un om de artă care privește viața cu mult umor. Producătorul media, Călin Roșca poate fi numit un bărbat împlinit și asta pentru că are o familie frumoasă. Călin a acceptat să se lase descusut de subiecte pe care rar le discută în presă.

E greu să ajungi la un echilibru într-o relație, mai ales când e format deja o familie. Deja e o altfel de dragoste,o altfel de relație, o grămadă de compromisuri și multă răbdare.

Dragostea se transformă pe parcursul vieții, mai ales când apar copii, suferă niște schimbări. Spre exemplu sunt anumite lucruri pe care nu le-aș fi făcut înainte, dar care le fac în prezent.

Recunosc, nu am fost pregătit pentr rolul de tată. Am aflat când eram la lucru, într-o zi de decembrie. Lilia îmi zice: Hai să ieșim la masă. Zic: Ce s-a întâmplat? Ea: Hai că vorbim. Și atunci mi-am dat seama despre ce este vorba. M-a scos în parc pentru că știe cât de impulsiv sunt.

Suntem pregătiți pentru un al doilea copil, dar puțin mai târziu și poate în altă țară. Eu nu pot să-mi permit copilul meu să crească într-o astfel de țară. 

Într-o altă țară aș putea să pun și becuri și teracotă. Sunt pregătit pentru asta.

Lilia este o femeie foarte activă. Cu cât mai puțin timp te vezi, cu atât mai tare ți-e dor. Eu mă bucur că ea are o viață activă. O susțin în tot ceea ce face, chiar și atunci când alte persoane nu o susțin, chiar și atunci când poate ea nu are dreptate, dar eu am ales să fiu cu ea anume pentru asta – ca să o susțin mereu, și ea pe mine.

Nu sunt omul potrivit care să dea rețete pentru o relație perfectă. Eu știu că o relație perfectă nu poate să existe. Nu există cupluri perfecte,  familii perfecte, dar există dragoste, respect, compromisuri care eu cred că ar trebui să persiste în orice familie.

Viața de familie e mai bună decât mi-am imaginat. Nu e atât de grav să ai familie, să ai un copil.

Eu și Lilia suntem scorpioni după zodie. Eu nu prea cred în zodie, dar impulsivitatea este prezentă la ambii.

Nu știu ce vor femeile dar încerc să găsesc o cale, în care să înțeleg ce vor, dar, de regulă, ele singure spun ce-și doresc.

Comunicare este ce mai importantă latură într-o relație.

Mai nou, îmi găsesc alinarea la sala de sport. Am dat jos 22 de kilograme în 4 luni. Am renunțat la foarte multe chestii nocive în alimentație: zahăr, alcool. Pentru mine nu contează aspectul fizic, pur și simplu în prezent mă simt mult mai bine.

Lilia este o femeie foarte frumoasă și eu m-am îndrăgostit în primul rând de ea cum arată. După ce am început să o cunosc, deja am văzut și alte părți, am început să iubesc altfel femeia. Deja nu o mai iubeam după aspectul fizic, iubeam după câte nopți petreceam vorbind.

Noi am trăit foarte mult timp împreună și ne-am cunoscut foarte bine din toate punctele de vedere.

Noi am avut mici pauze în relație, până la căsătorie, care ne-au ajutat foarte mult. Am înțeles că nu o să mai am a treia, a patra, a cincea ocazie să mai am o astfel de femeie. Trebuie să mă stăpânesc. Și… a apărut copilul.

Pentru mine, comunicarea cu femeile e foarte complicată, nu doar cu soția mea, ci și cu fiica mea, mama sora, prietenele. Modalitatea de comunicare a unora dintre ele nu este întotdeauna cea pe care o așetept eu.

Nu sunt critic față de femei, față de mine- tot timpul.

Vreau să-mi învăț fiica să fie un pic autocritică, să analizeze mai multe modalități de a acționa și să aibă o gândire mai deschisă, pentru că, în așa fel, poate obții mai multe.

Aș vrea să o mai învăț pe Amelie să se dea cu snowboard-ul, să cânte la violoncel, poate să cânte la pian.

Amelie nu-i seamănă nimănui. E atât de indiviual caracterul ei.

Vreau să spun în primul rând soției mele, mamei surorii, fiicei, că eu am să fac tot posibilul să fie totul bine!

Mulțumim localului Kira’s Club pentru spațiul oferit pentru filmări.