Inna și-a obișnuit fanii cu videoclipuri filmate în toate colțurile lumii. De data aceasta, INNA a filmat în Los Angeles și în Maroc și cadrele sunt spectaculoase. Artista începe toamna cu un nou single, intitulat „No Help”, cu videoclip oficial, piesă care te va trimite direct pe ringul de dans.

Pentru acest video, INNA are și un nou look, îndrăzneț, cu părul scurt și ținute extrem de sexy. Videoclipul a fost filmat și regizat de NGM Creative (Bogdan Păun regie și Alex Mureșan DoP), cu care artista a mai colaborat și la „Nirvana” și „Pentru că”, produs de Loops Production.

„Toamna începe cu „No Help” și va continua cu și mai multă muzică, pentru că voi lansa albumul meu “YO”. Sunt foarte entuziasmată, am lucrat mult și am pus tot sufletul și toată energia în aceste piese, pe care le-am compus în întregime și sunt încântată de ce a ieșit”, a declarat INNA.

Până acum, acest an a fost plin pentru INNA. Artista a lansat single-ul „Pentru că” împreună cu The Motans. Cu peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, single-ul a fost intens difuzat de radiourile din România, ajungând piesa numărul 1 conform Mediaforest, un veritabil hit de vară! Artista a susținut concerte în Mexic, Turcia, Finlanda, Spania, Franța, Republica Dominicană.

Artista a lansat propria aplicație în care fanii pot fi la curent cu noutăți din viața și cariera ei, imagini video din turneu, videoclipuri oficiale, playlisturi digitale cu muzica ei, precum și posibilitatea de a vorbi cu INNA în chat room-uri, dar și în chat privat. Aplicația se numește INNA și poate fi găsită pe iOS și Google Play la aceste link-uri.

Distribuie articolul: