Interpreta Cornelia Ștefăneț a fost surprinsă recent de soțul său cu un cadou foarte neașteptat. Mai mare bucuria deoarece a venit fără vreo ocazie specială. Artista a primit un frumos buchet de flori și o mașină marca Lexus.

„Mie îmi plac surprizele neașteptate, cele care nu sunt făcute de sărbători sau ziua de naștere🥰🤩 Și pentru că, el e alesul inimii mele, știe asta🥰 Mulțumesc, iubire pentru cadou, bijuteria mea pe patru roți🚘💛🤩@marcel_stefanet #teiubesc ❤️
#surprise #mycar #mynewbaby #corneliastefanet #moldova #lexus #lifestyle#myhusbandisthebest #loveyou”, a notat interpreta pe rețelele sociale.

Se pare că artista nu știa deloc ce pune soțul ei la cale, iar cadou a venit chiar pe neașteptate. Cheia de la mașină i-a fost strecurată într-un buchet de flori la cutie.

Cornelia și Marcel Ștefăneț se pot considera un cuplu împlinit pe lângă frumoasa familie pe care o au împreună sunt și pe scenă mereu unul lângă altul. Cornelia are 26 de ani, iar până la această vârstă a reușit să devină soție, mamă și artistă. Recunoaște că rolul de mamă nu este cel mai simplu, dar „învață din mers”. Cei doi sunt căsătoriți din 2011 și au împreună o feriță pe nume Alexandra, care va împlini curând 5 ani.