Corpul neînsuflețit al unei femei a fost găsit de către oamenii legii în fâșia forestieră din localitatea Colonița. Anunțul a fost făcut de Poliția Capitalei, care a și identificat un suspect pe acest caz. Este vorba despre un bărbat de 28 de ani, care riscă detențiune pe viață.

Poliţia Capitalei a fost alertată pe 26 mai în privința dispariţiei de la domiciliu a unei femei în vârstă de 29 de ani. În urma cercetărilor la fața locului a polițiștilor de la Ciocana a fost depistat cadavrul femeii, cu urme de moarte violentă, în fâșia forestieră din localitatea Colonița.

Astfel, s-a dispus crearea unui grup de lucru pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi descoperire a crimei.

Forţele de ordine au identificat un individ în vârstă de 28 de ani, anterior judecat, originar din comuna Tohatin, care este bănuit că ar fi fost implicat în acest caz. Sub conducerea procurorilor au fost efectuate acţiuni procesual-penale, care au stabilit că anume el ar fi maltratat fizic victima şi ar fi asfixiat-o, după ce ar fi consumat alcool împreună, pe data de 25 mai.

Învinuitul a fost arestat pe un termen de 30 de zile și este cercetat penal pentru omor intenţionat. Acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Sursa: Agora.md

Distribuie articolul: