Astăzi, celebrul prezentator TV Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți. Cei doi sunt fericiți, împliniți și pregătiți pentru a-și asuma rolul parental.

La prânz, Cabral a postat un selfie pe Facebook în care apare la spital, alături de soția lui. Postarea emoționantă este însoțită și de un mesaj, scris de prezentator: „Gata. E timpul.”

La câteva ore distanță, prezentatorul TV a mai postat o fotografie. De această dată, el apare singur, în spital, îmbrăcat ca un medic. „Nu vă faceți griji, mă ocup de toate”,a  scris Cabral.

La scurt timp, după ce și-a văzut fetița, celebrul Cabral a făcut și prima declarație: „Fetița are 52 cm și 3,6 kilograme. Este sănătoasă, la fel și Andreea. Suntem foarte fericiți și împliniți”, potrivit perfecte.ro. Iar fanii au inundat facebook-ul cu mesaje și urări de felicitare.

„Sa fiti sănătoși și fericiti!!Refacere rapida si multa răbdare!!!”,  Felicitări!!! „Sa fie sănătoasă și să vă aducă multe bucurii!!!sigur va fi zambareata,ca voi doi!!!”, „Yupppyyyyy abia aștept sa ii vad mutrisoara dulce lui bebe sper ca ne prezinți și noua minunea nu????”, sunt câteva din comentariile fanilor.

 

Menționăm că Cabral mai are o fetiță, pe nume Inoke, în vârstă de 16 ani, din mariajul cu Luana.

Distribuie articolul: